HomeGokkast - Admiral Nelson

Spelen met echt geld

Als je kiest voor de videoslot van Amatic zal je zien dat je op de beste uitvoeringen aan de slag kunt gaan. Dit geldt ook voor de videoslot Admiral Nelson. Op deze slotmachine wordt je namelijk mee de zee opgenomen in een periode die zich al heel wat jaren terug afspeelt. Om het spelen binnen dit thema leuk te maken heeft Amatic er grafisch gezien voor gekozen om gebruik te maken van allerlei zeemanssymbolen. Verder kun je natuurlijk ook genieten van bijpassende geluiden wat het spelen van Admiral Nelson een waar genot weet te maken voor iedere speler. Als je gaat spelen doe je dit altijd op 5 rollen. Hierover zijn in totaal 10 winlijnen verdeeld, waarop prijzen gewonnen kunnen worden van links naar rechts met combinaties van soortgelijke symbolen. Wil je zien welke combinatie je nodig hebt om een prijs te winnen, dan zal je door op de P van je toetsenbord te klikken of bovenin het scherm eenvoudig een prijzentabel kunnen laten weergeven.

Wild symbolen

Admiral Nelson kan bij dit spel als symbool zelf gebruikt worden als een Wild. Dit betekent dat je met deze Wild alle andere symbolen zal kunnen vervangen om prijzen eenvoudiger binnen te halen. Combinaties kunnen voor het winnen van een prijs alsnog gecompleteerd worden of er kan een verlenging plaatsvinden om op die manier hogere prijzen binnen te halen. Met de Wild kun je niet alleen andere symbolen vervangen, maar ook eigen winsten behalen behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor zal je op een winlijn minimaal 2 keer het Admiral Nelson symbool moeten zien te draaien.

Scatters en free spins

Niet alleen de Wild die je bij Admiral Nelson kunt draaien is interessant, maar ook het kanon dat als Scatter symbool gebruikt kan worden. Met deze Scatter kun je namelijk winnen vanaf willekeurige posities zonder een winlijn te volgen. Draai je bovendien meerdere Scatters in combinatie met een Wild, dan kun je rekenen op een verdubbelde uitbetaling. Bij Admiral Nelson is er voor het winnen van de free spins een extra symbool toegevoegd in de vorm van een schip. Hiermee ontvangen je als je 3 schepen willekeurig weet te draaien direct 10 free spins om mee te draaien. Tijdens het spelen van de free spins ben je geen geld kwijt aan je inzet, maar prijzen zullen wel op basis van je laatste inzet bij een winst aan je tegoed uitgekeerd gaan worden.

Gokfunctie

Om het winnen van prijzen interessanter te maken heb je bij Admiral Nelson, net als bij een klassieke gokkast, de mogelijkheid om je prijzen te verhogen door middel van de gokfunctie. Hierbij kun je kiezen voor een speelkaart, waarbij je kunt gokken op kleur of soort. Als je de juiste kleur van de speelkaart weet te raden wordt je prijs direct verdubbeld. Raad je de juiste soort, dan zal de eerder gewonnen prijs verviervoudigd worden. Tijdens de gokfunctie van Admiral Nelson ben je niet verplicht om het hele gewonnen bedrag in te zetten, maar kun je ook delen daarvan gebruiken. Na een winst kun je het nog een keer proberen, maar natuurlijk ook de prijs uit laten betalen en weer verder gaan spelen in het basisspel van deze videoslot.

Gratis Admiral Nelson online spelen

Spelers die deze Amatic gokkast liever eerst gratis willen spelen kunnen natuurlijk ook gewoon direct online aan de slag. Als je gratis Admiral Nelson spelen wilt doe je dat met virtueel speelgeld. Dit wordt toegevoegd bij het laden, waarvoor je niet eens een eigen account nodig zal hebben. Met het gratis speelgeld zal je alle functies van deze speelautomaat direct kunnen gebruiken. Hierdoor kun je optimaal spelen alsof je voor echt geld bezig bent zonder dat je daarbij een risico hebt om geld te verliezen. Wil je niet meer spelen voor je plezier, maar alsnog met echt geld aan de slag? Overschakelen naar spelen voor geld is erg eenvoudig zodra je bent ingelogd met een eigen account.

Online voor geld inzetten plaatsen

Om online voor echt geld inzetten te kunnen plaatsen zal je, zoals je hierboven ook al hebt kunnen lezen, een eigen account bij een Amatic casino moeten hebben. Bij Admiral Nelson heb je als speler altijd slechts één knop nodig om je inzet in te stellen. In het geval van Admiral Nelson betekent dit dat je minimaal 10 credits moet spelen en maximaal 1000 credits. Deze staan gelijk aan 10 cent per credit, wat betekent dat de minimale inzet per draai 10 cent is en dat er maximaal gespeeld kan worden met een bedrag van 10 euro. Hoeveel je speelt kun je binnen deze limieten uiteraard geheel zelf bepalen, wat natuurlijk ook deels afhankelijk zal zijn van het budget dat je beschikbaar hebt.