HomeGokkast - Bells on Fire HOT

Spelen met echt geld

De Bells on Fire HOT videoslot van Amatic is uitgekomen als vervolg op de Bells on Fire gokkast. Met dit vervolg heeft de ontwikkelaar getracht de spelers nog meer kansen op winst te bieden, wat hier zal geschieden op een totaal van 5 rollen. Iedere draai zal je bij Bells on Fire HOT 15 symbolen te zien krijgen, die je kunt gebruiken om winsten mee te vormen op maar liefst 100 winlijnen. Om een prijs uitgekeerd te kunnen krijgen zal je bij dit spel zoveel mogelijk soortgelijke symbolen in een combinatie moeten zien te draaien. Hiervoor kan er gebruik gemaakt worden van fruitsymbolen, maar zijn ook de 7 en bellen aanwezig om winsten mee te behalen. Als je gaat draaien is het voor het winnen van een prijs de bedoeling dat een combinatie van symbolen van links naar rechts één van de winlijnen weet te volgen. Uiteraard moet je daarbij een combinatie altijd op aaneengesloten rollen draaien en moet deze gestart worden vanaf de meest linkse rol. Om te zien welke prijzen er met een combinatie te behalen zijn kun je bij Bells on Fire HOT natuurlijk altijd even een kijkje nemen in de aanwezige prijzentabel.

Scatters en free spins

Waar de eerste variant van dit spel beschikte over een extra Wild symbool heb je bij Bells on Fire HOT alleen een Scatter voor extra kansen op het behalen van een winst. Dit alles heeft natuurlijk grotendeels te maken met het feit dat er bij deze slotmachine maar liefst 100 winlijnen aanwezig zijn. Als je minimaal 3 bellen als Scatter op de rollen weet te draaien zal er een prijs uitgekeerd worden. Hiervoor heb je geen winlijn nodig, maar mag je de symbolen altijd geheel willekeurig op de rollen van het spel laten verschijnen. Naast de prijzen die behaald worden als je 3 of meer Scatters draait zal je bovendien ook altijd voorzien worden van maar liefst 15 free spins. Hiermee gaan de rollen draaien op basis van je laatste inzet, maar dan uiteraard wel zonder dat je daarvoor geld van je eigen tegoed in zal moeten leveren. Als je met de bonusspins gaat draaien krijg je bij Bells on Fire HOT bovendien niet alleen gratis kansen op winst, maar kun je ook nog eens rekenen op hogere prijzen. Alle juiste combinaties van symbolen die je weet te vormen zullen bij dit spel namelijk altijd verdrievoudigd uitbetaald worden richting je tegoed.

Gokfunctie

Niet alleen kunnen prijzen bij Bells on Fire HOT gewonnen worden door het vormen van combinaties, maar ook door gebruik te maken van de aanwezige gokfunctie. Als je de gokfunctie wilt activeren, wat overigens geheel vrijblijvend is, zal je onderin het spel op de gamble knop moeten klikken. Hierdoor zal je een speelkaart te zien krijgen, waar jij een gokje op mag wagen. Als je een kleur kiest en deze is juist, dan zal je direct de ingezette prijs verdubbeld uitgekeerd krijgen. Bij een juiste keuze voor soort klaar kun je meer winnen en zal je een verviervoudiging van je prijs ontvangen. Het wagen van een gokje is bij Bells on Fire HOT meerdere malen achter elkaar mogelijk. Uiteraard ben je alles kwijt als je fout gokt, waardoor het verstandig zal zijn om tussentijds je prijs direct te nemen.

Gratis Bells on Fire HOT online spelen

Wil jij gratis Bells on Fire HOT spelen? Ga in dat geval naar de website van een Amatic casino en duik direct in het spelassortiment. Je hebt namelijk geen account nodig, waardoor je altijd direct anoniem aan de slag zal kunnen gaan met een virtueel speeltegoed. Dankzij het gratis geld dat je krijgt is het niet mogelijk om verlies te maken en heb je dus geen enkel risico. Op deze manier kan je altijd onbeperkt voor je plezier gaan spelen, maar kun je het gratis speeltegoed natuurlijk ook gebruiken om Bells on Fire HOT vooraf eens een keer goed te oefenen.

Online voor geld inzetten plaatsen

Spelers die direct mee willen kunnen gaan spelen voor het behalen van een winst zullen bij Bells on Fire HOT uiteraard voor geld een inzet moeten gaan plaatsen. Om voor geld in te kunnen zetten heb je wel een account nodig en daarbij natuurlijk ook een eigen speeltegoed. Als je met echt geld gaat spelen doe je dit bij Bells on Fire HOT uiteraard wel altijd binnen bepaalde limieten. De inzet kan bij deze speelautomaat bepaald worden door het aantal winlijnen dat je speelt en het aantal munten dat als inzet op de rollen geplaatst wordt. Binnen de limieten kun je met de instellingen aan de slag met een minimale inzet van 10 cent per draai en kan er maximaal per draai een bedrag van 10 euro als inzet op de rollen geplaatst worden. Jij als speler bepaald binnen deze limieten uiteraard geheel zelf hoeveel geld er ingezet wordt.