HomeGokkast - Bells on Fire

Spelen met echt geld

Deze Bells on Fire videoslot is de eerste van de twee die met deze naam in het assortiment van Amatic uitgekomen zijn. Als je op deze Bells on Fire gokkast gaat spelen zal je zien dat er gebruik gemaakt wordt van heel wat bekende symbolen. Je kunt winsten namelijk behalen met klassieke fruitsymbolen, maar ook met de bellen, zevens, bar symbolen en sterren die op de rollen van Bells on Fire gedraaid kunnen worden. Als je op deze videoslot met een inzet aan de slag gaat zal er altijd gespeeld worden op 5 rollen. Per rol zijn er bij deze speelautomaat bovendien 4 symbolen zichtbaar, wat betekent dat je met 20 symbolen per draai voor de prijzen zal kunnen gaan. Om te kunnen winnen dien je de symbolen die je kunt draaien in een combinatie van soortgelijke te draaien. Om met deze combinatie te winnen zal deze één van de 40 winlijnen moeten volgen van links naar rechts en moet je de combinatie starten op rol 1. Uiteraard kun je door middel van de P knop op je toetsenbord bij Bells on Fire eenvoudig zien welke prijzen er allemaal behaald kunnen worden. Dit staat in de prijzentabel namelijk eenvoudig per symboolsoort en aantal symbolen uitgelegd.

Wild symbolen

Om het spelen van Bells on Fire interessanter te maken zijn de bellen met het vuur als symbool beschikbaar om als Wild gebruikt te worden. Met deze Wild kunnen alle andere voorkomende symbolen vervangen worden, met uitzondering van de sterren als Scatter. Met de Wild symbolen zelf kun je geen eigen combinatie vormen, wat uiteraard wel betekent dat deze alleen te gebruiken zal zijn als vervanger van andere symbolen. Om met de Wild te kunnen winnen zal je deze met meerdere soortgelijke symbolen op een winlijn van het spel moeten zien te draaien. Ook mag de Wild aan een winnende combinatie toegevoegd worden en zal je op die manier een hogere prijs kunnen behalen.

Scatter prijzen

Om Scatter prijzen binnen te kunnen halen zal je gebruik moeten maken van de sterren als symbolen. Het mooie van deze Scatters is dat prijzen gewonnen kunnen worden zonder dat je daarbij verplicht zal worden om een winlijn te volgen. Om met de Scatter symbolen van Bells on Fire prijzen binnen te kunnen halen zal je minimaal 3 van deze symbolen moeten zien te draaien. Dit betekent in dit geval een direct prijs van minimaal 80 credits, wat natuurlijk mede afhankelijk is van je inzet. Speel je met de maximale inzet, dan zal je met de Scatters ten hoogste op een prijs van maar liefst 250.000 credits uit kunnen gaan komen. Een extra prijs die je eventueel nog zou kunnen behalen is door alle posities met een 7 te vullen, waarmee de maximale prijs van het spel uitgekeerd zal worden.

Gokfunctie

Als je tijdens het draaien van de rollen bij Bells on Fire een prijs gewonnen hebt zal je geheel naar eigen inzicht ervoor kunnen kiezen om een gokje te gaan wagen. In het rijtje met knoppen onderin dit spel zie je daarvoor een gamble knop. Deze kun je per keer aanklikken, maar ook vooraf al aanzitten om de gokfunctie automatisch te laten starten na een prijs. Tijdens het gokspel van Bells on Fire is het de bedoeling dat je kiest welke kleur of soort kaart er gedraaid gaat worden. Hierbij kun je de hele gewonnen prijs als inzet gebruiken, maar ook met een deel ervan aan de slag gaan. Op het moment dat je wint met de juiste kleur zal je het ingezette tegoed keer 2 uitbetaald krijgen. Heb je met de keuze op een soort kaart gewonnen, dan zal de inzet die je hebt geplaatst altijd keer 4 uit worden gekeerd richting je tegoed. Bij Bells on Fire is het toegestaan om meerdere keren achter elkaar een gokje te wagen of tussentijds je prijs te nemen. Doe je dit niet, dan zal je bij een verlies de hele inzet kwijt zijn.

Gratis Bells on Fire online spelen

Als je nog niet bekend bent met deze videoslot is het uiteraard ook een mogelijkheid om Bells on Fire gratis te gaan spelen. Hiervoor heb je geen account nodig en kun je dus direct bij een online casino terecht. Om het spel te openen kun je direct naar het spelassortiment gaan. Het virtuele geld dat je krijgt kun je inzetten om alle functies te testen, waarmee je de spelregels uiteraard uitstekend onder de knie zal kunnen krijgen, maar ook gewoon voor je plezier kunt gaan spelen. De keuze hierbij is aan jou.

Online voor geld inzetten plaatsen

Voor geld je inzetten gaan plaatsen bij Bells on Fire is uiteraard ook één van de mogelijkheden. Met een eigen account en speeltegoed zal je bij dit spel namelijk het aantal winlijnen en munten kunnen bepalen om tot een inzet te komen. Als je de knoppen gebruikt om een inzet te bepalen moet je er wel rekening mee houden dat je aan een minimale en maximale inzet geboden zit. Minimaal wordt er bij Bells on Fire dan ook altijd gespeeld met een bedrag van 10 cent per draai. Spelers die grotere prijzen ineens willen kunnen winnen zullen maximaal met een bedrag van 10 euro per speelronde op de rollen van Bells on Fire aan de slag kunnen gaan.