HomeGokkast - Book of Aztec

Spelen met echt geld

Mensen die fan zijn van de verhalen van Indiana Jones zullen zeer zeker affiniteit beleven met deze Book of Aztec videoslot van Amatic. Bij dit spel draait de spanning namelijk geheel om een ontdekkingsreis, waarbij je verder duikt in het verhaal van de Azteken. Als je Book of Aztec gaat spelen doe je dit altijd op 5 rollen, waarbij de beste animaties en geluidstechnische effecten aanwezig zullen zijn. Om te winnen zal je per draai een totaal van 15 symbolen beschikbaar hebben, waarvoor er in totaal 10 winlijnen van links naar rechts toegevoegd zijn om prijzen mee binnen te halen. Voor het winnen van een prijs is het de bedoeling dat je bij Book of Aztec zoveel mogelijk soortgelijke symbolen op een winlijn weet te krijgen. Deze moeten gedraaid worden van links naar rechts en zullen daarbij gestart moeten worden vanaf de eerste rol. Daarnaast is het natuurlijk dat je zoveel mogelijk soortgelijke symbolen draait op aaneengesloten rollen, omdat hiermee je prijzen hoger op zullen kunnen lopen. Wil je zien welke prijzen er behaald kunnen worden? Neem dan bij deze gokkast een kijkje in de prijzentabel, die jou daar een exact antwoord op zal kunnen geven.

Wild symbolen

Het winnen van prijzen wordt bij Book of Aztec niet alleen aantrekkelijk gemaakt door de reguliere symbolen, maar ook als je kijkt naar de verschillende extra's die je binnen dit spel zal kunnen genieten. Als je gaat spelen kun je op de rollen van deze speelautomaat het boek namelijk draaien als een Wild symbool. Je kunt hiermee eigen prijzen winnen door minimaal 3 van deze symbolen op een winlijn te draaien, maar ook door de Wild te gebruiken als symboolvervanger. Als je de Wild draait in combinatie met meerdere soortgelijke symbolen kan het zomaar ineens zo zijn dat een winst alsnog behaald wordt. Anderzijds mag je de Wild van Book of Aztec ook gebruiken om een combinatie met winnende symbolen te verlengen en zal je op deze manier een hogere prijs kunnen pakken.

Scatters en free spins

Interessant is dat op basis van het thema bij Book of Aztec alles draait om het boek dat je als symbool kunt draaien. Als je deze in een combinatie tot een uitbetaling laat komen zal je naast de prijs namelijk ook nog eens direct 10 free spins toegekend krijgen. Als je de free spins gaat gebruiken zal je zien dat prijzen die je kunt winnen allemaal uitgekeerd worden op basis van je laatste inzet. Uiteraard kun je erop rekenen dat hierbij geen geld van je tegoed in zal worden gehouden en dat de prijzen die je wint geheel gratis zijn. Aan het begin van de bonusspins wordt er random een extra Expanding Wild symbool aangewezen. Als je deze draait kun je alle symbolen vervangen, met uitzondering van het boek. De Expanding Wild zal over een hele rol verdeeld worden en kan zo uiteraard vele winlijnen tegelijkertijd compleet maken. Als je tijdens het spelen van de free spin modus bij Book of Aztec ook weer 3 boeken of meer draait zal je bovendien direct 10 extra free spins toegekend krijgen en kun je zo ongestoord verder blijven spelen.

Gokfunctie

Zodra er tijdens het draaien van de rollen bij Book of Aztec een prijs gewonnen wordt zal je zien dat je onderin het spel vrijblijvend op de gamble knop kunt klikken. Deze kun je gebruiken om prijzen te verdubbelen door een juiste kleur speelkaart aan te wijzen, maar ook verviervoudigen als je de juiste keuze maakt wat betreft de soort kaart die omgedraaid wordt. Tijdens het spelen van deze gokfunctie ben je nooit verplicht om je hele gewonnen prijs in zetten, maar kun je deze ook meerdere malen achter elkaar halveren. Als je het goed hebt kun je het nog een keer proberen of de prijs nemen, maar bij een foute keuze zal de gehele inleg verloren worden.

Gratis Blue Dolphin online spelen

Iedereen die liever eerst eens een keer gratis Book of Aztec wilt spelen zal deze mogelijkheid hebben zonder daarvoor een eigen account aan te moeten maken. Bij een casino dat gebruik maakt van Amatic software kun je zo geheel anoniem voor je plezier gaan spelen, maar natuurlijk ook om het spel te oefenen voor als je later wel met echt geld aan de slag gaat. Als je gratis gaat spelen heb je geen risico's om geld te verliezen terwijl wel alle belangrijke functies actief zullen zijn. Bovendien heb je nooit verplichtingen en kun je op deze manier 24 uur per dag en 7 dagen in de week deze slot bereiken.

Online voor geld inzetten plaatsen

Op het moment dat je beslist om bij Book of Aztec voor geld inzetten te gaan plaatsen zal je rekening moeten houden met de limieten die gelden. Het aantal winlijnen van 10 staat vast en kan niet worden aangepast. Wel kun je er bij deze videoslot voor kiezen welk aantal credits er gespeeld wordt en zo bepalen wat de definitieve inzet per draai qua bedrag wordt. Als je gaat spelen zal je met je inzet bij Book of Aztec minimaal uitkomen op een bedrag van slechts 10 cent per draai. Wil je hogere bedragen spelen, dan is het bij deze slotmachine mogelijk om maximaal een bedrag van 10 euro op de rollen als inzet te plaatsen.