HomeGokkast - Book of Fortune

Spelen met echt geld

Het spelen van deze Book of Fortune videoslot is interessant voor iedere speler die wel van een sprookje houdt. Tijdens het spelen van dit spel zal je dan ook niet alleen qua animaties en symbolen aangenaam verrast worden, maar ook als het gaat om de geluiden die tijdens het draaien van de rollen te horen zijn. Voor het winnen van prijzen heeft ontwikkelaar Amatic binnen dit thema een vijftal rollen toegevoegd. Daarbij beschikt iedere rol over 3 symbolen en zijn er daarmee iedere draai 15 symbolen beschikbaar om een prijs mee binnen te halen. Als je bij Book of Fortune aan de slag gaat met een inzet zal jouw doel zijn om zoveel mogelijk soortgelijke symbolen in een combinatie te draaien. Hiermee kun je prijzen winnen op een totaal van 10 winlijnen, waarbij het de bedoeling is om de combinatie te draaien vanaf de eerste rol. Hoe meer aaneengesloten rollen je met soortgelijke symbolen weet te volgen, des te hoger je prijzen uiteindelijk uit zullen gaan komen. Een overzicht van de prijzen die bij Book of Fortune gewonnen kunnen worden vind je uiteraard terug in een bijpassende prijzentabel.

Wild symbolen

Het boek dat je bij Book of Fortune op de rollen kunt laten verschijnen heeft binnen deze speelautomaat een zeer belangrijke rol. Met dit boek als symbool zal je namelijk alle andere symbolen van het spel kunnen vervangen om op die manier eenvoudiger prijzen binnen te halen. Door het boek te draaien in combinatie met andere reguliere symbolen kan het gebeuren dat een prijs die je normaalgezien niet gewonnen zou hebben alsnog tot uitbetaling kan komen. Nog een optie is om een combinatie van winnende symbolen langer te maken en op die manier een prijs te mogen innen. Al bij al ze de Wild van Book of Fortune zorgen voor betere kansen op winst, dankzij de vervangende functie die toegepast wordt.

Scatters en free spins

Zoals gezegd heeft het boek een belangrijke functie en dat is dan ook waarom Amatic er bij Book of Fortune niet voor gekozen heeft om een losse Scatter toe te voegen. Als je 3 boeken of meer op de rollen van dit spel weet te draaien zal je een uitbetaling ontvangen aan je tegoed, waarbij in dit geval wel een winlijn gevolgd moet worden. Naast de prijs die voor minimaal 3 boeken ontvangen wordt zal je bij Book of Fortune bovendien ook nog eens voorzien worden van maar liefst 10 free spins. Als je met de free spins gaat spelen zullen prijzen op basis van je laatst geplaatst inzet tot uitbetaling komen zonder daarbij geld in te moeten zetten. Als extra wordt er aan het begin van deze free spins ook nog eens een Expanding Wild aangewezen, die ook alle symbolen kan vervangen, maar waar alleen de reguliere Wild in de vorm van het boek voor is uitgezonderd. De Expanding Wild zal hele rollen kunnen bedekken, waardoor je meerdere winlijnen tegelijkertijd door de vervangende functie eenvoudig af zal kunnen ronden.

Gokfunctie

Voor het wagen van een gokje ben je bij Book of Fortune dubbel zo goed aan het juiste adres. Je kunt je prijzen namelijk niet alleen winnen door een juiste combinatie te draaien, maar ook kun je ze verhogen door een gokje te wagen door middel van de gokfunctie. Tijdens het spelen van deze Book of Fortune slot zal je daarvoor de gamble knop kunnen gebruiken nadat een winst behaald is. Daar kun je een gokje wagen op een speelkaart, waarvan je de kleur of soort kunt voorspellen om te winnen. Kies je voor een juiste kleur, dan zal je gewonnen prijs verdubbeld worden. Bij de juiste keuze voor een soort win je bovendien een verviervoudiging van je inleg.

Gratis Book of Fortune online spelen

Als jij van plan bent om eerst gratis Book of Fortune te gaan spelen is dit natuurlijk altijd mogelijk. Om te beginnen zal je daarvoor geen account nodig hebben, dus kan je het spel rechtstreeks in het spelassortiment bij een Amatic casino aanklikken. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat je zo altijd ook voor je plezier kunt spelen en later nooit geen verplichting zal hebben om wel voor echt geld aan de slag te gaan. Gratis spelen is uiteraard ook gewoon interessant om Book of Fortune te oefenen, waardoor je vooraf altijd de spelregels geheel onder controle zal hebben.

Online voor geld inzetten plaatsen

Spelers die online voor geld inzetten willen gaan plaatsen kunnen natuurlijk ook altijd op een snelle manier bij Book of Fortune terecht. Om voor geld te kunnen spelen zal je uiteraard wel een account nodig hebben. Het aantal winlijnen dat je bij Book of Fortune gebruikt om te spelen staat vooraf al vast en ook de muntwaardes zijn standaard op 10 cent ingesteld. Om je inzet aan te passen zal je daarom altijd gebruik moeten maken van de bet knop, waarmee je bepaald welk aantal credits er gespeeld wordt. De mogelijkheden die je hebt zorgen er hiermee voor dat er altijd minimaal met een bedrag van 10 cent per draai gespeeld zal gaan worden. Wil je met meer geld aan de slag, dan kan er een inzet geplaatst worden van ten hoogste 10 euro.