HomeGokkast - Casanova

Spelen met echt geld

Ben jij een echte Casanova of waan je jezelf wel eens zo? Bij deze gelijknamige videoslot zal alles geheel staan in het teken van de liefde. Als je de achtergrond en de symbolen van dit spel ziet zal je direct het thema van dit spel dankzij Amatic door krijgen. Anderzijds wordt er bij Casanova gebruik gemaakt van tal van bijpassende geluiden en is het draaien van de rollen hiermee altijd uiterst spannend. Bij dit spel zal je altijd aan de slag moeten gaan op een totaal van 5 rollen. Daarop vind je per draai 15 symbolen om winsten mee te vormen, die evenredig over de rollen verdeeld zijn. De prijzen die je bij Casanova kunt winnen zal je tot stand moeten laten komen door combinaties van soortgelijke symbolen te vormen op een totaal van 20 winlijnen. Prijzen worden gewonnen door de combinaties te draaien vanaf de eerste rol en deze te vormen op zoveel mogelijk aaneengesloten rollen. Hoeveel prijs je hebt als er een bepaalde combinatie van een symboolsoort behaald wordt zal je op deze gokkast altijd eenvoudig in de beschikbare prijzentabel af kunnen lezen.

Wild symbolen

Extra kansen op winst zijn er bij een videoslot natuurlijk altijd aanwezig en zo ook bij deze Casanova. De mannelijke versierder kan bij dit spel zelf gebruikt worden als een Wild symbool. Bijzonder is dat je bij dit spel kunt rekenen op een dubbele functie voor deze Wild. Allereerst kun je deze namelijk ook gewoon gebruiken als een regulier symbool. Dit betekent dat je minimaal 3 soortgelijke symbolen van deze soort op een winlijn zal moeten draaien om een prijs te winnen. Anderzijds mag je de Wild gebruiken voor alle andere symbolen, met uitzondering van Scatters, en kun je op deze manier heel wat combinaties alsnog completeren. Een andere situatie die voor kan komen is dat de Wild toegevoegd wordt als een extra symbool bij een combinatie en je daardoor een hogere prijs ontvangt.

Scatters en free spins

Met het feestmasker dat bij Casanova als symbool gedraaid kan worden heb je direct de Scatter te pakken. In dit geval betekent dit dat je minimaal 3 symbolen nodig zal hebben om een prijs te winnen zonder daarvoor een winlijn nodig te hebben. Anderzijds kun je naast de prijzen die met de Scatters te behalen zijn ook direct rekenen op 10 free spins, waarmee ook de rollen weer gedraaid zullen worden. Bij het spelen met de free spins zullen alle prijzen die je wint uit worden gekeerd op basis van je laatste inzet. Je hoeft er daarbij uiteraard niet bang voor te zijn dat er geld van je tegoed ingehouden wordt, omdat de rollen geheel gratis gedraaid worden. Ook tijdens deze modus is de Wild actief en kun je met 3 of meer Scatters opnieuw 10 free spins winnen. Als dit laatste gebeurd zullen deze spins uiteraard direct aan je actieve draaiende tegoed toe worden gevoegd.

Gokfunctie

Net als vele andere videoslots van Amatic beschikt ook Casanova over de mogelijkheid om gebruik te maken van een gokfunctie. Dit wil zeggen dat je de mogelijkheid hebt om na het winnen van een prijs op de gamble knop te klikken en daarmee een gokspel te openen. Daarbij kun je kiezen welke kleur of soort speelkaart er uiteindelijk gedraaid zal worden nadat je een keuze gemaakt hebt. Als je bij Casanova een juiste keuze maakt voor kleur is dit een verdubbeling van je prijs en een juiste keuze op soort levert een verviervoudiging van je prijzen op. Om het gokspel te mogen spelen ben je niet verplicht om de gehele gewonnen prijs in te zetten. Je mag namelijk ook deze prijs meerdere malen halveren en het bedrag dat daarmee tot stand komt als inzet gebruiken.

Gratis Casanova online spelen

Liefhebbers van Casanova die niet direct het risico willen lopen om geld te verliezen kunnen altijd gratis met inzetten gaan spelen. Gratis Casanova spelen kan zonder een spelersregistratie te voltooien, waardoor het plaatsen van een inzet geheel anoniem mogelijk zal zijn. Spelen met een gratis inzet is niet alleen interessant als je voor je plezier wilt gaan spelen, maar ook als je van plan bent om later alsnog met echt geld aan de slag te gaan. Op die manier kun je namelijk de spelregels van deze slotmachine optimaal leren kennen en zal je direct zien wat de bedoeling is als je inzetten vanaf een eigen saldo gaat plaatsen.

Online voor geld inzetten plaatsen

Spelers die geldwinsten willen kunnen behalen zijn bij Casanova direct aan het juiste adres. Vanaf je eigen speeltegoed zal je namelijk met verschillende inzetten aan de slag gaan. Het aantal winlijnen van 20 staat bij Casanova bovendien niet vast en kan door middel van de lines knop ook gewoon aan worden gepast. Verder kun je zelf per draai bepalen welk aantal credits er gespeeld moet worden, waar je definitief een bedrag qua inzet mee zal gaan bepalen. Minimaal zal er op de rollen van Casanova altijd gespeeld moeten worden met een inzet van 10 cent en hogere inzetten zijn mogelijk tot een maximum van 10 euro per speelronde.