HomeGokkast - Cool Diamonds 2

Spelen met echt geld

Voor veel mensen kan een diamant wat betekenen, wat het spelen van deze videoslot Cool Diamonds 2 direct leuk zal maken. Er wordt namelijk gespeeld met een herkenbaar thema, waarbij zowel de grafische elementen als de geluiden geheel door de ontwikkelaar in orde gebracht zijn. Uiteraard kun je daarbij heel wat diamanten op de rollen als symbolen aantreffen en is jouw doel natuurlijk om zoveel mogelijk geld te gaan winnen. Jouw doel kan bij Cool Diamonds 2 behaald worden op een totaal van 5 rollen met 15 symbolen. Hierop kan gewonnen worden door zoveel mogelijk symbolen van een soort te draaien, waarvoor er door Amatic 10 winlijnen toegevoegd zijn. Als je een prijs wilt kunnen winnen zal je ervoor moeten zien te zorgen dat een combinatie gedraaid wordt vanaf de eerste rol en vanaf dat punt meerdere aaneengesloten rollen weet te volgen. De prijzen die daadwerkelijk met een combinatie behaald kunnen worden zal je bij Cool Diamonds 2 altijd terug kunnen vinden in de prijzentabel die geopend kan worden.

Wild symbolen

De zilveren diamant die je bij Cool Diamonds 2 in de gouden ring terug kunt vinden is te gebruiken als een Wild symbool. Bijzonder is dat je deze niet tijdens het hoofdspel als Wild kunt gebruiken, maar alleen tijdens de free spins die gewonnen kunnen worden. Tijdens het hoofdspel zal dit symbool dan ook alleen maar gebruikt worden als Scatter en kun je deze zo gebruiken om reguliere prijzen mee te winnen. Als de free spins van Cool Diamonds 2 geactiveerd zijn kun je met de Wild alle andere symbolen vervangen en zal je zo makkelijker tot een winst kunnen komen. Combinaties van reguliere symbolen kunnen makkelijker afgerond worden en winsten kunnen verlengd worden tot een hogere prijs.

Scatters en free spins

Als je het bovengenoemde diamanten symbool gebruikt als Scatter kun je rekenen op nog betere kansen op winst. Je kunt met de Scatter namelijk winst uitgekeerd krijgen door deze tijdens het basisspel te draaien op meerdere willekeurige posities en bent dus niet verplicht om een winlijn te volgen. Als je 3 of meer Scatters weet te draaien zal je naast je prijs bovendien ook nog eens direct 15 free spins ontvangen om de rollen mee te laten draaien. Tijdens het spelen van de free spins zal je prijzen kunnen winnen op basis van de laatst geplaatste inzet. Hierbij zal je uiteraard geen geld kwijt zijn, wat betekent dat deze spins geheel gratis gespeeld zullen worden. Ook tijdens deze modus kun je weer 15 free spins winnen, waarvoor je dan ook weer minimaal 3 Scatters op de rollen zal moeten zien te draaien.

Gokfunctie

Spelers die houden van een extra gokje zijn bij Cool Diamonds 2 direct op de juiste plaatst aanbeland. Bij dit spel kun je na het winnen van een prijs de hele gewonnen prijs of een deel daarvan inzetten tijdens een gokspel. Je kunt dit spel geheel vrijblijvend activeren, waarvoor je de gamble knop onderin zal moeten gebruiken. Als je in het gokspel aan de slag gaat met een inzet zal je twee keuzes voorgeschoteld krijgen. De eerste keuze die je hebt is om te kiezen voor een kleur van de speelkaart die gedraaid wordt. Anderzijds mag je ook kiezen voor soort. Als je een juist keuze maakt bij het gokken met een kleur zal je inzet verdubbeld worden. Gok je juist op soort, dan zal je een verviervoudiging van de door jou ingezette prijs aan je tegoed ontvangen.

Gratis Cool Diamonds 2 online spelen

Ben je niet van plan om direct een risico te lopen op eventuele verliezen? In dat geval zal het goed nieuws zijn dat je ook Cool Diamonds 2 gratis kunt gaan spelen. Je kunt zo de rollen voor je plezier laten draaien met een virtueel speeltegoed, maar ook als je eerst wilt oefenen is het gratis spel natuurlijk een uitkomst. De functies die je tijdens het gratis spelen kunt gebruiken zijn geheel gelijk. Ook een gratis kijkje nemen in het gokspel van Cool Diamonds 2 is dus altijd een optie. Bovendien kun je ook zelf kijken welke inzetten er mogelijk zijn en voor het spelen al eens kijken wat het effect is als je met een bepaalde hoge of lage inzet bij deze speelautomaat aan de slag gaat.

Online voor geld inzetten plaatsen

Om geld te kunnen winnen bij Cool Diamonds 2 is het natuurlijk wel de bedoeling dat er ook eigen geld ingezet wordt. Dit kun je doen met een eigen account op verschillende manieren. Het aantal winlijnen van 10 staat vast net als de muntwaarde van 1 cent. Dit betekent dus dat je altijd je inzet alleen tot stand kunt laten komen door het aantal munten dat gespeeld dient te worden te bepalen. Als je gaat inzetten zal je bij Cool Diamonds 2 daardoor uitkomen op een minimale inzet van 10 cent per draai. Wil je met een hogere inzet aan de slag, dan is het mogelijk om een maximaal bedrag van 10 euro op de rollen van dit spel te spelen.