HomeGokkast - Diamond Cats

Spelen met echt geld

Eén van de meest unieke videoslots die je van Amatic online kunt spelen is deze Diamond Cats. Bij deze videoslot draait alles om katten, wat dit spel uitstekend geschikt maakt voor de echte kattenliefhebber. Als je bij Diamond Cats terecht komt voor het plaatsen van een inzet zal er altijd gespeeld worden met 5 rollen. Iedere draai krijg je 5 gelijkwaardige rollen met 3 symbolen, wat betekent dat er per draai 15 symbolen gebruikt kunnen worden om winsten mee te behalen. Als je geld wilt kunnen winnen is het bij Diamond Cats de bedoeling dat je meerdere symbolen van een soort weet te draaien op een winlijn. Hiervoor zijn er bij dit spel 20 winlijnen toegevoegd van links naar rechts. Om hierop te kunnen winnen moet een combinatie gestart worden vanaf rol 1 en bij deze gokkast uiteraard meerdere aaneengesloten rollen weten te volgen. De prijzen die voor een combinatie gewonnen kunnen worden zal je af kunnen lezen in de bijbehorende prijzentabel.

Wild symbolen

De roze diamant, die in de vorm van een hartje als halsbandhanger wordt weergegeven, is beschikbaar als een Wild symbool. Voor Diamond Cats betekent dit dat je hiermee geen eigen winsten kunt behalen, maar dat je dit symbool kunt gebruiken als vervanger. Om geld te kunnen winnen met de Wild zal je een combinatie van niet winnende reguliere symbolen moeten zien aan te vullen om alsnog winst te behalen. Anderzijds kun je ook een winst vergroten door een Wild toe te voegen aan een winnende combinatie van symbolen. De Wild symbolen die je bij Diamond Cats kunt draaien zijn alleen te gebruiken voor reguliere symbolen en dus niet voor het bonussymbool. Bovendien is het belangrijk om te weten dat je dit symbool kunt draaien als een Stacked Wild en je zo dus hele rollen met dit symbool kunt vullen om meerdere winlijnen tegelijk compleet te maken.

Scatters en free spins

Het bonussymbool dat je bij Diamond Cats kunt draaien is beschikbaar als een Scatter. Wanneer je minimaal 3 van deze symbolen op willekeurige rollen laat verschijnen zal er direct een prijs uit worden gekeerd. Anderzijds kun je bij 3 of meer Scatter symbolen ook rekenen op een extraatje van 10 free spins. Als je de free spins gaat spelen zullen de prijzen die je wint uitgekeerd worden met je laatste inzet als uitgangspunt. Je bent hierbij uiteraard geen geld kwijt, maar kunt prijzen geheel gratis binnenhalen. Nog een extra die je tijdens het spelen van de free spins kunt genieten heeft te maken met de Wild symbolen. Iedere Wild die je tijdens deze modus draait zal namelijk op zijn positie vast worden gehouden en kan dus de rest van de free spins zorgen voor betere kansen op het winnen van geld.

Gokfunctie

Prijzen die gewonnen worden bij Diamond Cats kunnen uiteraard direct aan je tegoed toe worden gevoegd, maar ook worden gebruikt om een extra gokje te wagen. Je kunt daarbij de hele prijs gebruiken, maar deze ook meerdere malen halveren om een inzet voor het gokspel te bepalen. Tijdens de gokfunctie kun je een verdubbeling van je inzet winnen, maar ook uitkomen op een verviervoudiging. De verdubbeling wordt gewonnen als je de kleur van een speelkaart goed weet te voorspellen en de verviervoudiging zal je ontvangen als je de soort van de speelkaart hebt geraden. Bij het wagen van een gokje kun je meerdere keren achter elkaar een kleur of soort kiezen, zolang er maar gewonnen wordt. Uiteraard kun je ook tussentijds je prijs uit laten keren, want zit je er een keer naast, dan zal je inzet in zijn geheel verloren worden.

Gratis Diamond Cats online spelen

Spelers die gratis Diamond Cats online willen spelen zullen deze mogelijkheid hebben zonder een account daarvoor aan te moeten maken. Als je bij een Amatic casino gaat spelen kun je namelijk direct in het spelassortiment deze speelautomaat openen en daarbij de beschikking krijgen over een virtueel speeltegoed. Hiermee kunnen inzetten geplaatst worden zonder het risico op verlies, wat spelen voor je plezier uiteraard goed bereikbaar maakt. Ook als je Diamond Cats gratis wilt oefenen is spelen met gratis speeltegoed uiteraard een goede optie, omdat je zo alle spelregels leert kennen.

Online voor geld inzetten plaatsen

Spelers die voor geld in willen gaan zetten op Diamond Cats hebben daarvoor uiteraard verschillende mogelijkheden. Het winlijnen kun je stapsgewijs veranderen en ook het aantal munten dat gespeeld wordt kan worden aangepast. Als je gaat spelen zal je al snel zien dat inzetten zowel met kleine als grotere bedragen bij Diamond Cats een optie is. Zo kun je de rollen van dit spel altijd minimaal laten draaien met een bedrag van 10 cent per draai en is er een maximale inzet mogelijk van 10 euro per speelronde. Hoeveel geld je inzet binnen deze limieten is natuurlijk geheel jou eigen keuze.