HomeGokkast - Diamond Monkey

Spelen met echt geld

In verre sferen met diamanten en apen is het spelen van deze Diamond Monkey videoslot van Amatic zeer zeker een waar genot. Als je op deze slotmachine gaat spelen kun je rekenen op de beste grafische elementen en zijn ook de te horen geluiden geheel in stijl uitgevoerd. Bij Diamond Monkey wordt er gespeeld op 5 rollen, die gelijkwaardig verdeeld zijn in een totaal van maar liefst 20 symbolen. Met deze symbolen kan er gewonnen worden op maar liefst 50 winlijnen, die door de ontwikkelaar van links naar rechts op de rollen toegevoegd zijn. Om een winst te kunnen pakken zal je bij Diamond Monkey zoveel mogelijk symbolen van een soort in een combinatie moeten zien te draaien. Dit betekent uiteraard ook dat je deze combinatie moet starten op de eerste rol en aaneengesloten aan elkaar moet draaien op zoveel mogelijk rollen. Omdat er bij deze gokkast vele prijzen te winnen zijn is er natuurlijk altijd een prijzentabel te openen. Hierin kun je per symboolsoort zien welke combinatie je zal moeten zien te vormen om een prijs uitgekeerd te kunnen krijgen aan je tegoed.

Wild symbolen

De Diamond Monkey die je bij dit gelijknamige spel als symbool kunt draaien is gekroond tot de koning. Met dit symbool kun je winsten behalen als je 3 van deze symbolen weet te draaien op de rollen, waarbij je dankzij de Scatter functie niet eens verplicht zal worden om een winlijn te volgen. Een andere functie van deze aap is dat je hem kunt gebruiken als een Wild symbool. Dit betekent dat je alle andere symbolen zal kunnen vervangen, waardoor het winnen van prijzen ineens stukken eenvoudiger gemaakt wordt. Om met de Wild te kunnen winnen zal je meerdere reguliere symbolen van een soort in combinatie moeten draaien met minimaal 1 Wild. Anderzijds kun je ook hogere prijzen genereren, waarvoor je een Wild symbool toe zal moeten voegen aan de achterzijde van een toch al winnende combinatie.

Scatters en free spins

Zoals hierboven ook al even aangegeven kun je de Wild van Diamond Monkey niet alleen gebruiken als vervanger, maar dient deze ook als een Scatter symbool. Zonder winlijn kun je daarmee niet alleen losse prijzen winnen, maar zal je ook nog eens 10 free spins winnen als je minimaal 3 van deze symbolen hebt weten te draaien. Voordat de bonusspins gestart worden is het belangrijk om te weten dat er een random symbool gekozen zal worden als extra Wild. Hierbij gaat het om een Expanding Wild die bij het draaien tijdens de free spins uit zal spreiden over een hele rol en zo meerdere winlijnen tegelijk compleet zal kunnen maken. Als je voor prijzen gaat spelen tijdens de free spins zal jouw laatste inzet bepalend zijn voor het bedrag dat voor een combinatie gewonnen wordt. Daarbij wordt uiteraard geen geld van je tegoed ingehouden en zullen prijzen dus geheel gratis gewonnen kunnen worden.

Gokfunctie

Direct als er een prijs gewonnen wordt heb je tijdens het spelen van Diamond Monkey meerdere optie. Je kunt direct doorspelen voor het winnen van een volgende prijs, maar ook de gokfunctie activeren door op de gamble knop te klikken. Gebruik maken van het gokspel is uiteraard een geheel vrijblijvende keuze. Als je het gokspel gaat spelen moet je weten dat alles draait om een speelkaart zoals je deze ook bij bijvoorbeeld poker tegen zou kunnen gaan komen. Er kan gegokt worden op kleur, waarmee je een verdubbeling van je eerdere gewonnen prijs kunt winnen of op soort voor een verviervoudiging van de inzet. Als je het gokspel bij Diamond Monkey gaat gebruiken ben je nooit verplicht om je gehele prijs te gebruiken, maar kun je ook een deel daarvan inzetten. Je mag de gok uiteraard meerdere keren achter elkaar wagen, maar kunt ook stoppen als je het genoeg vindt.

Gratis Diamond Monkey online spelen

Wil je ook graag gratis Diamond Monkey online gaan spelen, dan zal je altijd 24 uur per dag terecht kunnen op de momenten dat jij daar tijd voor hebt. Je kunt gratis Diamond Monkey spelen zonder dat je daarvoor verplicht een account aan dient te maken. Als je gaat spelen krijg je gratis virtueel geld beschikbaar, waarmee je uiteraard geen verlies zal kunnen maken. Dit geeft je de mogelijkheid om voor je plezier te spelen, maar ook om de spelregels van Diamond Monkey geheel vooraf gratis onder de knie te krijgen. Op deze manier zal je bij het spelen voor geld uiteraard niet zomaar een onnodige fout maken qua inzetten, omdat je weet wat er van je verwacht wordt.

Online voor geld inzetten plaatsen

Als je bij Diamond Monkey voor echt geld inzetten gaat plaatsen zal je natuurlijk de kansen krijgen om er ook met een mooie winst vandoor te kunnen gaan. Om te bepalen welke inzet er gespeeld wordt kun je in stappen bepalen welk aantal winlijnen er actief zal zijn van de maximaal 50. Daarnaast kun je bepalen hoeveel credits er gespeeld worden, waar je uiteraard definitief het bedrag per speelronde vast zal zetten. Bij Diamond Monkey wordt er met de instelmogelijkheden altijd gespeeld met een minimaal bedrag van 10 cent. Ben je van plan om meer geld in te zetten, dan is er een maximale inzet van 10 euro op de rollen van deze gokkast mogelijk.