HomeGokkast - Eye of Ra

Spelen met echt geld

Een geheel Egyptisch thema is wat je direct zal vinden als je een inzet gaat plaatsen op deze Eye of Ra videoslot. Bij dit spel heeft Amatic het thema qua geluiden optimaal door weten te voeren en ook als je kijkt naar de grafische uitvoering is het net of je in Egypte belandt bent. Bij het spelen van deze Eye of Ra videoslot draait alles om een totaal van 5 bijzondere rollen. Zeer zeker bijzonder, omdat er opeenvolgend gebruik gemaakt wordt van 3, 4, 5, 4 en 3 symbolen per rol. Om op deze videoslot winst te kunnen maken is het de bedoeling dat er een combinatie van zoveel mogelijk soortgelijke symbolen op aaneengesloten rollen gedraaid wordt vanaf rol 1. De posities van de symbolen maken hierbij niet uit, omdat er bij Eye of Ra geen winlijnen gebruikt worden. Winsten kunnen namelijk worden gevormd op maar liefst 720 verschillende winmanieren, waarmee je kansen op winst al vanaf de eerste draai opmerkelijk hoog zullen zijn. Met de P knop van je toetsenbord of bovenin het spel zal je bij Eye of Ra altijd eenvoudig de prijzentabel weer kunnen laten geven. Hierdoor zie je meteen welke prijzen er gewonnen kunnen worden en welke combinatie je daarvoor nodig zal hebben.

Wild symbolen

Om het spelen van Eye of Ra vele malen interessanter te maken wordt er bij dit spel gebruik gemaakt van een oog als Wild symbool. Met deze Wild kun je geen losse prijzen behalen, maar wel winnen door andere symbolen te vervangen. Het enige symbool dat bij Eye of Ra niet voor vervanging beschikbaar is, is de Scatter. Dit komt uiteraard voort door het feit dat er voor dit symbool binnen het spel een andere functie bedacht is. Als je de Wilds op de rollen weet te draaien zal je zien dat een niet winnende combinatie van reguliere symbolen alsnog compleet kan worden gemaakt. Aan de andere kant is het ook mogelijk een combinatie die al wel een winst oplevert langer te maken en op die manier meer prijzengeld te ontvangen. Bijzonder bij Eye of Ra is dat de Wild symbolen ook bovenop elkaar gedraaid kunnen worden. Als een hele rol met Wilds bedekt is zal je uiteraard direct van zeer hoge winstkansen uit kunnen gaan als je de rollen van dit spel laat draaien.

Scatters en free spins

Bij Eye of Ra is het niet alleen de Wild die betere kansen op winst zal weten te geven, maar kun je ook de Scatter symbolen hier uitstekend voor gebruiken. De Scatters die je kunt draaien zullen een prijs uitkeren zonder op aaneengesloten rollen te moeten staan vanaf 3 symbolen. Anderzijds kun je als extra ook nog eens rekenen op een totaal van 5 free spins. Als je met deze free spins gaat spelen kunnen er zonder eigen inzet gedurende 5 keer gratis draaien natuurlijk heel wat prijzen behaald worden. De prijzen die je daarbij kunt winnen zullen aan de hand van je laatste inzet aan je tegoed uit worden gekeerd. Tijdens de free spins zal je zien dat de middelste rol voor vast met Wild symbolen bedekt is en zo betere winstkansen zal geven. Bovendien kun je met 3 of meer Scatters tijdens het spelen van deze modus ook gewoon rekenen op een extra van 5 free spins om mee aan de slag te gaan.

Gokfunctie

Als er bij Eye of Ra een prijs gewonnen is kun je direct verder spelen, maar is het ook mogelijk om meer geld te winnen door van de gokfunctie gebruik te maken. Om te beginnen moet je weten dat je het gokspel zal kunnen openen door middel van de gamble knop. Deze kun je ook vooraf al activeren, waardoor bij een winst het gokspel automatisch geopend wordt. Bij deze gokmogelijkheid zal je zien dat er een speelkaart in beeld al knipperend wordt weergegeven. Je kunt nog niet zien wat voor kaart het is, want dat is juist waar de gok op moet worden gemaakt. Daarbij heb je de mogelijkheid om te kiezen voor kleur, maar ook voor soort. Heb je het bij het juiste eind door bij Eye of Ra te gokken op kleur, dan zal je de ingezette prijs verdubbeld krijgen. Kies je de juiste soort kaart, dan zal er een verviervoudiging van je ingezette prijs gewonnen worden richting je tegoed.

Gratis Eye of Ra online spelen

Om gratis Eye of Ra online te kunnen spelen zal je geen account nodig hebben bij een online casino. In het spelassortiment kun je deze gokkast namelijk direct openen en daarbij ook nog eens meteen genieten van een gratis speeltegoed om de rollen mee te laten draaien. Als je gaat spelen kun je altijd aan de slag voor je plezier, maar ook om het spel eerst eens een keer goed te oefenen. Kies je er dan later alsnog voor om met echt geld aan de slag te gaan, dan zal je direct weten wat de bedoeling is als er een inzet geplaatst gaat worden.

Online voor geld inzetten plaatsen

Spelen voor echt geld is natuurlijk de ultieme optie als je ook daadwerkelijk winst wilt kunnen maken. Om voor geld te kunnen spelen zal je bij Eye of Ra uiteraard met eigen speeltegoed aan de slag moeten gaan. Er wordt gespeeld met een vast aantal van 720 winmanieren, wat direct betekent dat er alleen een inzet bepaald kan worden door het aantal munten in te stellen bij dit spel. Als je een instelling gaat doen voor je inzet zal je zien dat er bij dit spel altijd gespeeld wordt met een minimale inzet van slechts 1 cent en dat er maximaal een bedrag van 10 euro per draai gespeeld kan worden.