HomeGokkast - Hot 27

Spelen met echt geld

Hoewel Amatic er alles aan gedaan heeft om Hot 27 de uitstraling van een videoslot te geven moeten wij toch concluderen dat je hier met de beschikbare 3 rollen toch eerder een klassieke gokkast hebt weten te vinden. De eenvoudige lay-out die we van de ontwikkelaar gewend zijn is uiteraard ook terug te vinden als je op deze Hot 27 gaat spelen. De naam van deze slotmachine is bedacht aan de hand van het aantal winmanieren dat bij deze slot actief is, namelijk 27. Om te kunnen winnen zijn er bij deze game 3 rollen aanwezig. Je doel op deze rollen is om altijd minimaal 3 soortgelijke symbolen op de rollen te draaien om een prijs te winnen. Daarbij kan je bovendien ook door extra's geholpen worden en is er nog een mogelijkheid om hogere prijzen te winnen. Als je dit spel gaat spelen zijn er met de verschillende fruitsymbolen, sterren, bellen, bar symbolen en zevens uiteraard heel wat prijzen te winnen. Door op de P knop van je toetsenbord te klikken zal je een prijzentabel kunnen openen en kun je direct zien wat voor prijzen er gewonnen kunnen worden als je een specifieke combinatie op de rollen weet laten verschijnen.

Wild symbolen

Een functie die we natuurlijk wel regelmatig tegen komen bij videoslots is de Wild. Als je op Hot 27 gaat spelen zal je zien dat de ster gebruikt wordt als een Wild symbool. Dit betekent dat deze in staat is om alle andere symbolen te vervangen, waardoor winsten op een uiterst eenvoudige manier tot stand zullen kunnen komen. Tijdens het spelen van Hot 27 kun je op deze manier combinaties van soortgelijke symbolen alsnog completeren als deze daarvoor nog geen winst op zouden hebben geleverd. Het bijzondere van de Wild is niet alleen dat combinaties makkelijker tot stand zullen komen, maar ook dat prijzen hoger uit zullen worden gekeerd. Als een Wild ervoor zorgt dat een combinatie afgerond wordt zal de prijs die je uitgekeerd krijgt namelijk altijd direct met de helft verhoogd worden. Een overzicht hiervan kun je uiteraard ook weer eenvoudig terugvinden in de prijzentabel die bij Hot 27 aanwezig is.

Hogere prijzen met zelfde symbolen

Op de 3 rollen die je bij Hot 27 te zien krijgt zal je in totaal 9 posities hebben om met symbolen te vullen. Net zo goed als er allemaal verschillende symbolen gedraaid kunnen worden kan het ook voorkomen dat je iedere positie met eenzelfde symbool weet te vullen. Als dit gebeurd krijg je de originele prijs natuurlijk direct 27 keer uitbetaald. Toch is dit nog niet alles. Direct nadat de gewonnen prijs bij elkaar is opgeteld zal er namelijk een verdubbeling van de totale prijs plaatsvinden en krijg je voor dezelfde symbolen op alle posities dus direct een dubbele prijs uitbetaald aan je tegoed.

Gokfunctie

Niet alleen kun je bij Hot 27 de prijzen binnen halen met de symbolen op de rollen, maar ook dankzij de gokfunctie die bij deze gokkast aanwezig is. Direct nadat er een prijs gevormd is op de rollen zal je geheel vrijblijvend het gokspel van dit spel kunnen openen. Daarbij kun je met de gehele gewonnen prijs aan de slag om een gokje te wagen, maar ook de gewonnen prijzen meerdere keren halveren om je inzet te bepalen is een optie. Om het gokspel te activeren zal je onderin bij deze speelautomaat gebruik moeten maken van de gamble knop. In de gokfunctie is het de bedoeling dat je een kleur of soort kaart voorspeld, waar je uiteraard een leuke prijs mee zal kunnen winnen. Bij een keuze voor de juiste kleur zal je inzet namelijk verdubbeld worden en bij de juiste soort wordt er direct een verviervoudiging ontvangen.

Gratis Hot 27 online spelen

Ben je niet helemaal zeker hoe Hot 27 gespeeld moet worden of wil je zomaar voor je plezier de rollen laten draaien. In dat geval is het een goede optie om Hot 27 gratis te gaan spelen. Zonder te registreren kun je bij een online casino deze Amatic videoslot namelijk direct laden met een virtueel speeltegoed. Hiermee kun je spelen alsof je voor geld bezig bent en dus ook alle functies gebruiken om te zien hoe winsten behaald kunnen worden. Spelen is zo geheel risicoloos, waarbij je uiteraard een direct kans hebt om de spelregels van de Hot 27 gokkast voor het spelen met echt geld eerst eens te leren kennen.

Online voor geld inzetten plaatsen

Zodra je op deze Hot 27 gokkast wel voor geld gaat spelen zal je tot een inzet moeten komen door het aantal munten dat gespeeld wordt te bepalen met de bet knop. Het aantal manieren dat je hebt om te winnen van 27 staat namelijk altijd vast. Als je een inzet gaat bepalen doe je dit altijd binnen de geldende limieten. In het geval van Hot 27 geldt dat je altijd minimaal met een bedrag van 1 cent zal moeten gaan spelen en dat er een maximale inzet mogelijk zal zijn van 10 euro per draai.