HomeGokkast - Hot 81

Spelen met echt geld

Een unieke videoslot spelen is mogelijk als je kiest voor deze Hot 81. Bij dit spel wordt namelijk niet gebruik gemaakt van 5 rollen, maar zijn er slechts 4 rollen aanwezig om prijzen op te gaan winnen. Het leuke van deze Hot 81 gokkast is dat je kunt rekenen op allerlei verschillende bekende symbolen. Zo zal je fruitsymbolen op de rollen aantreffen, maar kan er ook gewonnen worden met de bellen, bar symbolen en zijn er zevens op de rollen van dit spel aanwezig. Om te kunnen winnen zal je uiteraard meerdere symbolen van een soort moeten zien te draaien. Prijzen kunnen daarbij voor een combinatie uit worden betaald als je deze combinaties draait van links naar rechts en deze gestart worden vanaf de eerste rol. Bijzonder is dat je hier geen winlijnen vindt, maar dat prijzen bijpassend bij de naam van dit spel gewonnen kunnen worden op 81 winmanieren. Dit betekent dat prijzen al uitgekeerd zullen worden als je meerdere symbolen op aaneengesloten rollen draait, waarbij de posities van de symbolen geen enkele rol zullen spelen.

Wild symbolen

Het spelen van Hot 81 wordt wat eenvoudiger gemaakt door het gebruik van wat extra's. Om te beginnen zal je de sterren die gedraaid kunnen worden daarom altijd kunnen gebruiken als een Wild symbool. Voor deze Hot 81 videoslot betekent dit dat je alle andere symbolen zal kunnen vervangen, waardoor winsten uiteraard op een makkelijkere manier behaald zullen kunnen worden. Als reguliere symbolen normaal gezien geen prijs op zouden leveren, maar tussengelegen is een Wild te vinden, dan wordt een prijs alsnog gewonnen. Ook kan een Wild er bovendien voor zorgen dat een combinatie met winnende symbolen langer gemaakt wordt en dat je zo kunt rekenen op een hogere prijs. Als je de Wild ster van Hot 81 weet te draaien kun je niet qua vervangende functie altijd nog rekenen op een extra. Als een Wild ster gedraaid wordt zullen namelijk alle andere symbolen die daaronder op de rol aanwezig zijn ook in een Wild veranderen en kun je zo rekenen op een hogere prijs.

Gokfunctie

Nog een extra die je bij Hot 81 kunt vinden is de gokfunctie. Hoewel het draaien van de rollen in feite natuurlijk al gokken is zal je toch ook nog een extra spel kunnen spelen. Het mooie van de gokfunctie bij Hot 81 is dat je niet verplicht bent om deze te gebruiken. Wil je het extra spel wel spelen, dan kun je dit doen door de gamble knop te activeren. Dit kan standaard, maar ook nadat er een prijs gewonnen is. Als je een winst hebt behaald kun je de hele gewonnen prijs inzetten om mee te gaan gokken, maar ook een deel daarvan gebruiken. Tijdens het spelen van het gokspel zal je zien dat je een gokje moet gaan wagen op een speelkaart. Daarbij is het de bedoeling dat je kiest voor een bepaalde kleur of dat je een gokje waagt op de soort kaart die uiteindelijk tijdens het gokspel gedraaid zal worden. Bovenin het spel kun je zien welke kaarten eerder gedraaid zijn en daarop natuurlijk je kansen bepalen. Als je bij Hot 81 de juiste kleur gekozen hebt zal de ingezette prijs bij dit spel verdubbeld uit worden betaald. Heb je de juiste soort gekozen, dan ontvangen je altijd direct een verviervoudiging van de prijs waar je mee gespeeld hebt. Het spelen van het gokspel is dus een goede extra kans om de gewonnen prijzen te verhogen.

Gratis Hot 81 online spelen

Eenieder die niet direct voor geld op deze Hot 81 videoslot wil gaan spelen kan altijd kiezen voor de mogelijkheid om met een gratis speeltegoed aan de slag te gaan. In dit geval zal je daarvoor alleen maar naar een online casino moeten gaan en daar Hot 81 direct kunnen openen in het spelaanbod. Je hoeft dus geen account te hebben om zonder risico op verlies inzetten te kunnen plaatsen. Voor iedereen die graag voor zijn plezier wilt spelen is het gebruiken van de gratis modus natuurlijk een uitstekende optie. Wil je laten wel voor geld in gaan zetten, dan kun je Hot 81 gratis spelen om de spelregels te leren kennen en daar uiteindelijk je voordeel mee te doen. Alle functies zijn namelijk geheel gelijk, waardoor je bij het spelen voor echt geld geen onnodige fouten zal kunnen maken.

Online voor geld inzetten plaatsen

Inzetten plaatsen voor geld is bij Hot 81 natuurlijk alleen mogelijk als je beschikt over een eigen account met ook een eigen toegevoegd speeltegoed. Als dit het geval is moet je weten dat je bij het spelen altijd voor vast gebruik zal moeten maken van 81 winmanieren. De enige manier om je inzet te beïnvloeden is dan ook door het aantal munten dat gespeeld wordt aan te passen. Dit kun je doen met de bet knop die helemaal rechts in het rijtje met knoppen onder de rollen aanwezig is. Met deze knop zal je altijd uitkomen op een minimale inzet van slechts 10 cent per draai. Heb je meer budget en wil je met een hoge inzet spelen? Bij Hot 81 kan er maximaal een bedrag van 10 euro per draai op de rollen in worden gezet.