HomeGokkast - Hot Diamonds

Spelen met echt geld

Ben jij ook gek van diamanten, goud of alles wat blinkt in het algemeen? Op deze Hot Diamonds videoslot van Amatic zal je alles ontdekken wat met dit thema te maken heeft. Dit uit zich natuurlijk grafisch gezien in de symbolen, maar ook in allerlei verschillende bijpassende geluidseffecten. Als je op deze Hot Diamonds videoslot in gaat zetten zal je dat altijd doen op 5 rollen. Hierop zijn per rol 3 symbolen verdeeld, wat maakt dat je per draai met 15 symbolen aan de slag zal kunnen gaan voor het binnenhalen van prijzen. Om te kunnen winnen moet je zoveel mogelijk soortgelijke symbolen in een combinatie vormen op één van de 10 vaste winlijnen waar op gespeeld wordt. Winnen kan bij Hot Diamonds videoslot met een combinatie als je deze start vanaf rol 1 en vanaf daar een winlijn volgt op meerdere aaneengesloten rollen.

Wild symbolen

De ster gevuld met diamanten wordt bij Hot Diamonds videoslot gebruikt in een dubbele rol. Om te beginnen zal je deze ster namelijk kunnen gebruiken als een Wild symbool. Dit betekent uiteraard dat deze in staat zal zijn om alle andere symbolen te vervangen. Bijzonder is dat de Wild functie van Hot Diamonds alleen actief zal zijn tijdens de free spins die gewonnen kunnen worden en dus niet tijdens het basisspel dat gespeeld zal worden. Als je tijdens deze spins een combinatie weet te draaien van reguliere symbolen samen met de Wild, dan zal een prijs alsnog uit worden gekeerd. Ook kan een Wild toegevoegd worden aan een winnende combinatie en zal je hiermee direct kunnen rekenen op het winnen van een hogere prijs.

Scatters en free spins

De sterren die bij Hot Diamonds gedraaid kunnen worden zijn niet alleen beschikbaar als Wild, maar kan ook worden gedraaid als een Scatter symbool. Dit betekent dat je met de Scatter prijzen kunt winnen zonder een winlijn te vormen, waarvoor je altijd minimaal 3 Scatters op de rollen zal moeten zien te draaien. Als je 3 of meer Scatters draait zal je bovendien niet alleen kunnen rekenen op een reguliere prijs, maar zal er ook een tiental free spins actief gesteld worden om de rollen mee te draaien. Als je met de free spins gaat spelen zullen prijzen altijd gewonnen kunnen worden op basis van je laatste inzet. Uiteraard zal je daarbij geen geld kwijt zijn en zijn de prijzen van Hot Diamonds tijdens deze modus geheel gratis.

Gokfunctie

Om de gokfunctie van Hot Diamonds te kunnen gebruiken zal je eerst een prijs moeten winnen. Deze functie kan geheel vrijblijvend geactiveerd worden door de gamble knop te activeren. Je kunt deze knop al eerder activeren zodat de gokfunctie bij het winnen van een prijs automatisch kan worden gestart. Het doel van het gokspel dat gespeeld kan worden is om je de kans te geven een gewonnen prijs te verhogen. Hiervoor zal je de winst in moeten zetten, waarbij het halveren van de winst als inzet ook een optie zal zijn. Tijdens het gokspel van Hot Diamonds krijg je een speelkaart in beeld te zien. Deze knippert totdat jij hebt gegokt of deze kaart rood of zwart is, maar ook kiezen voor een soort kaart is bij dit spel een mogelijkheid. Bij een juiste keuze voor de kleur zal een inzet altijd met een vermenigvuldiging van 2 keer uit worden betaald. Heb je de juiste soort kaart geraden, dan zal je een vermenigvuldiging van 4 keer de geplaatste inzet kunnen genieten.

Gratis Hot Diamonds online spelen

Spelers die gratis Hot Diamonds willen spelen kunnen bij een casino met Amatic software dag en nacht terecht. Je hoeft hiervoor zelfs geen account te hebben, maar kunt het spel direct geheel gratis in je browser weer laten geven. Tijdens het spelen van de gratis variant zullen inzetten geplaatst worden met een virtueel speeltegoed. Hiermee kun je spelen alsof je voor geld bezig bent, zonder dat er uiteraard een risico is om verlies te maken. Gratis Hot Diamonds kan dus interessant zijn voor spelers die willen oefenen voordat zij echt geld in gaan zetten, maar ook als je gewoon voor je plezier met de rollen van deze speelautomaat aan de slag zou willen gaan is gratis spelen een optie.

Online voor geld inzetten plaatsen

Voor iedereen die direct online voor geld inzetten wilt plaatsen bij Hot Diamonds is er de mogelijkheid om te bepalen welk aantal munten hiervoor gespeeld moet worden. De muntwaarde en het aantal winlijnen dat gebruikt wordt staat namelijk wel al vast. Als je gaat inzetten zal je er hierbij natuurlijk wel rekening mee moeten houden dat dit altijd binnen een bepaalde limiet is. Dit betekent dat je met een minimale inzet van 10 cent zal moeten spelen en dat er maximaal in kan worden gezet met een bedrag van 10 euro op de rollen van Hot Diamonds. Met deze limieten kun je met zowel een klein als groot budget uiteraard uitstekend aan de slag.