HomeGokkast - Hot Neon

Spelen met echt geld

De naam Hot Neon videoslot doet zijn naam eer aan als je kijkt naar het neon thema dat tijdens het spelen van deze speelautomaat terug te vinden is. Niet alleen rondom de rollen, maar ook rondom de symbolen is bij dit spel namelijk geheel gebruikt gemaakt van neon in de elementen. Ook als het gaat om de bijpassende geluiden heeft ontwikkelaar Amatic ervoor weten te zorgen dat de optimale spanning beleefd kan worden en zal het je bij dit spel zeer zeker aan niets ontbreken. Als je op deze Hot Neon videoslot gaat spelen doe je dat altijd op 5 rollen. Ondanks het feit dat er om te winnen maar 5 winlijnen aanwezig zijn kunnen de kansen op een winst bij dit spel toch zeer zeker hoog op gaan lopen. Om winst te kunnen maken is het jouw doel om zoveel mogelijk soortgelijke symbolen te draaien op een winlijn van links naar rechts. Een combinatie zal daarbij moeten starten op rol 1 en zoveel mogelijk aaneengesloten rollen moeten zien te volgen.

Scatters en free spins

Ondanks het feit dat er bij Hot Neon geen gebruik gemaakt wordt van Wild symbolen is er toch een andere leuke extra die wel zeer interessant is. De sterren die op de rollen van dit spel gedraaid kunnen worden vormen namelijk de Scatters. Dit betekent dat winsten behaald kunnen worden zonder dat je daarvoor een winlijn nodig zal hebben. Winnen met Scatter symbolen kan al met minimaal 3 Scatter symbolen op willekeurige posities van de rollen. Bovendien zal je niet alleen op een muntwinst kunnen rekenen, maar wordt er als extra ook nog eens een prijs van 15 free spins gegeven. Als je gaat spelen zal dit betekenen dat je met deze free spins op basis van je laatste inzet heel wat gratis prijzen kunt winnen. Gratis betekent natuurlijk dat er bij de free spins geen geld van je tegoed afgehaald wordt. Om het gemis van de Wild bij Hot Neon te compenseren kun je niet alleen rekenen op gratis prijzen, maar worden er tijdens deze modus ook nog eens hogere uitbetalingen gedaan. Alle combinaties die een prijs opleveren tijdens de free spins zullen namelijk verdrievoudigd uitbetaald worden. Draai je tijdens deze modus opnieuw 3 of meer Scatters, dan zal je free spins tegoed direct met 15 worden verhoogd.

Gokfunctie

Net als bij vele Amatic videoslot heeft ook deze Hot Neon een gokfunctie beschikbaar. Als je gaat spelen kun je hiervoor vooraf de gamble knop gebruiken, maar ook nadat er een prijs gewonnen is. De gokfunctie die je bij Hot Neon kunt activeren is bovendien geheel vrijblijvend, wat betekent dat je natuurlijk na het winnen van een prijs ook gewoon op de rollen verder zou mogen spelen. Bij het gokspel ga je spelen met je hele winst of een deel daar van. Hoeveel je als inzet plaatst op de speelkaart die er ligt mag je dus geheel zelf bepalen. De bedoeling bij dit spel is dat je gokt welke kleur speelkaart of welke soort er na jouw gokje gedraaid zal worden. Kies je voor gokken op kleur, dan zal je bij een juiste keuze verblijd gaan worden met een uitbetaling van 2 keer de inzet die je geplaatst hebt op de speelkaart. Wil je sneller kunnen winnen, dan kun je bij Hot Neon rekenen op een verviervoudiging van je prijs als je de juiste soort kaart hebt weten te raden.

Gratis Hot Neon online spelen

Hoewel veel mensen denken dat Hot Neon alleen maar voor geld gespeeld kan worden bestaat er toch ook de mogelijkheid om gratis te gaan spelen. Als je gratis Hot Neon wil spelen kan dit altijd zonder daarvoor een verplichte registratie voor uit te voeren. Je kunt bij dit spel direct aan de slag met een virtueel speeltegoed dat toegekend zal worden. Op deze manier kun je alle functies van het spel gratis uitproberen en heb je natuurlijk geen enkel risico om daarbij geld te kunnen verliezen. Als je niet van plan bent om uiteindelijk voor geld te gaan spelen kan deze gokkast uiteraard ook gewoon leuk zijn om te spelen. Zonder enige verplichting kun je namelijk ook gewoon de rollen geheel voor je plezier laten draaien.

Online voor geld inzetten plaatsen

Spelers die direct mee willen kunnen gaan spelen voor de winst zijn bij Hot Neon aan het juiste adres. Eventueel na het gratis oefenen kun je met een eigen account en speeltegoed namelijk ook eenvoudig met eigen geld gaan spelen. Hierbij staat het aantal winlijnen van te voren alvast, maar kun je wel bepalen hoeveel munten er ingezet dienen te worden. Met deze munten zal je binnen de limieten moeten bepalen welk bedrag jij op de rollen van Hot Neon wenst te draaien. Als je een inzet gaat plaatsen zal je altijd minimaal met een bedrag van 10 cent bij dit spel aan de slag moeten gaan. Spelers met een hoger budget kunnen bij Hot Neon een maximaal bedrag van 10 euro per draai op de rollen als inzet laten gelden en dus hogere bedragen ineens winnen met een hogere inzet.