HomeGokkast - Hot twenty

Spelen met echt geld

Een unieke speelomgeving zal je vinden als je bij deze Hot Twenty videoslot gaat spelen. Dankzij de zwarte achtergrond zal je bij dit spel namelijk zien dat de nadruk geheel ligt op de symbolen die op de rollen gedraaid kunnen worden. Op de rollen zal je namelijk vanaf het eerste moment al bekende symbolen aantreffen. Met de fruitsymbolen, zevens en sterren zijn er bij Hot Twenty heel wat mooie combinaties te vormen en zeer grote winsten te behalen. Voordat het zover is dat er winst gemaakt wordt moet je uiteraard wel de spelregel van deze slotmachine weten. Om te beginnen is het belangrijk dat je weet dat bij Hot Twenty altijd gedraaid wordt met 5 rollen. Daarop zijn 15 symbolen in gelijke rollen van 3 symbolen verdeeld en kunnen winsten behaald worden op een totaal van 20 winlijnen. Het aantal winlijnen dat je activeert kan bij dit spel aangepast worden, wat betekent dat deze dus niet vast staan. Als je op de P knop van je toetsenbord klikt, of boven in het spel, zal je de prijzentabel kunnen openen. Per symboolsoort kun je hier direct zien welke combinatie je zal moeten zien te vormen om een specifieke prijs aan je saldo uitgekeerd te kunnen krijgen.

Wild symbolen

Bij Hot Twenty worden de fruitsymbolen gebruikt als reguliere symbolen. De zeven die je op de rollen van dit spel zal kunnen draaien is namelijk beschikbaar als een Wild en met de ster heb je direct de Scatter te pakken. Tijdens het spelen van deze game kun je met de zevens de hoofdprijs winnen door alle posities met dit symbool te vullen. Anderzijds kun je ook reguliere prijzen winnen door minimaal 3 van deze symbolen op de juiste manier op een winlijn te draaien. Naast de mogelijkheid om gewone prijzen met dit symbool te winnen kun je ook winst maken dankzij de Wild functie die voor dit symbool geldt. Dit betekent dat je alle andere symbolen bij Hot Twenty zal kunnen vervangen, met de Scatter voor vervanging uitgezonderd. Combinaties van reguliere symbolen kunnen zo alsnog een prijs opleveren als een Wild deze weet te completeren. Anderzijds kun je de zeven ook toevoegen aan een winnende combinatie en zal je op deze manier een hogere prijs kunnen behalen.

Scatters en free spins

Naast de Wild symbolen die je bij Hot Twenty kunt draaien is er, zoals eerder ook als gezegd, ook een Scatter aanwezig. Met de sterren kunnen winsten behaald worden vanaf iedere willekeurige positie en ben je dus niet verplicht om één van de maximaal 20 winlijnen te volgen. Als je minimaal 3 Scatters op de rollen van dit spel weet te draaien zal je al een uitbetaling winnen. Hoe hoog deze is zal afhangen van het aantal Scatter symbolen en de inzet waarop je op dat moment de rollen mee aan het draaien bent.

Gokfunctie

Om de gokfunctie van Hot Twenty te kunnen gebruiken zal er eerst een prijs gewonnen moeten worden. Deze gokfunctie kan geheel vrijblijvend geactiveerd worden en wordt gespeeld als je de gamble knop het aangeklikt. Als je in het gokspel terecht komt zie je direct een knipperende speelkaart. Het is hier namelijk de bedoeling dat je op basis van deze kaart, en de kaarten die eerder al aan bod geweest zijn, een gokje waagt op kleur of soort. Wat betreft de kleur kun je uiteraard kiezen voor rood of zwart en als het gaat om de soort kun je de keuze maken voor klaveren, schoppen, ruiten of harten. Als je een keuze gemaakt hebt en je wint met kleur, dan zal je een verdubbeling van de geplaatste inzet bij deze gokfunctie ontvangen. Win je met de soort van de speelkaart? In dat geval zal er een verviervoudiging van de door jou geplaatste inzet gedaan worden.

Gratis Hot Twenty online spelen

Iedereen die gratis Hot Twenty online zou willen spelen krijgt deze mogelijkheid zonder daarbij enige verplichtingen te hebben. Je kunt met het gratis speeltegoed namelijk geen verlies maken en kunt gewoon direct aan de slag zonder eigen account. Spelen voor je plezier is op deze manier uiteraard ieder moment van de dag mogelijk en ook als je het spel eerst wilt oefenen is deze optie beschikbaar. Zo zal je altijd vooraf de spelregels kunnen leren kennen voordat je bij Hot Twenty voor echt geld je inzetten gaat plaatsen.

Online voor geld inzetten plaatsen

Alle spelers die voor echt geld in willen gaan zetten bij Hot Twenty kunnen dat doen vanaf een eigen account. Bij dit spel kun je zelf bepalen welk aantal winlijnen er gespeeld moet worden en ook hoeveel munten er tijdens het draaien van de rollen actief moeten zijn. Om het spel goed bereikbaar te maken heeft Amatic bij Hot Twenty zowel lage als hoge inzet mogelijkheden toegepast binnen de limieten. Spelers kunnen op deze videoslot dan ook altijd gaan spelen met een minimale inzet van 10 cent. Als je meer geld in wilt kunnen gaan zetten is er bij deze slot een maximale inzet mogelijk van 10 euro per speelronde.