HomeGokkast - Lovely Lady

Spelen met echt geld

Videoslot Lovely Lady heeft alles te maken met een mooie vrouw die positief in het leven staat. Als je op deze slotmachine je inzetten wilt gaan plaatsen kun je dan ook rekenen op leuke bijpassende symbolen, waarmee de rollen geheel voorzien worden van vrolijke kleurtjes. Voordat je op de juiste manier bij deze Lovely Lady videoslot aan de slag kunt gaan is het uiteraard belangrijk dat je weet wat de bedoeling is. Je moet bij deze gokkast namelijk altijd draaien met 5 rollen, waarbij je iedere draai een totaal van 15 symbolen beschikbaar zal hebben om winst mee te gaan maken. Voor het behalen van prijzen is het van belang dat je zoveel mogelijk soortgelijke symbolen in een combinatie weet te draaien. Combinaties kunnen alleen een uitbetaling opleveren als je deze bij Lovely Lady hebt gedraaid vanaf de eerste rol en deze vanaf daar verder loopt op meerdere aaneengesloten rollen. Hoeveel prijzengeld er voor een specifieke combinatie beschikbaar is kun je uiteraard altijd eenvoudig terugvinden. Je kunt hiervoor de prijzentabel openen aan de bovenzijde van het spel of door op de P toets van je keyboard te klikken.

Wild symbolen

Aangezien dit spel helemaal draait om de dame is zij als symbool bij Lovely Lady gebruikt om als Wild symbool te dienen. Met de dame als Wild kunnen alle symbolen vervangen worden, behalve de Scatter, om zo combinaties makkelijker tot stand te kunnen laten komen. Je kunt hierdoor een combinatie van gewone symbolen ineens alsnog tot een prijs laten komen, maar ook ervoor zorgen dat een winnende combinatie langer wordt en zo meer prijs oplevert. Gunstig is dat je met het Wild symbool van Lovely Lady niet alleen hogere kansen krijgt om geld te winnen, maar dat prijzen standaard ook hoger zullen zijn. Iedere combinatie die dankzij de Wild tot stand komt zal zijn prijs namelijk altijd verdubbeld uitbetalen. Naast de vervangende functie van de Wild kun je het symbool ook gebruiken voor eigen combinaties. Winnen kan in dat geval met deze dame als je minimaal 2 van deze symbolen van links naar rechts op een winlijn weet te draaien.

Scatters en free spins

De Scatter symbolen die je bij deze Lovely Lady videoslot kunt draaien worden gevormd door de glazen bol. Deze kan prijzen opleveren vanaf willekeurige posities, wat betekent dat je met dit symbool niet verplicht zal worden om een winlijn te volgen. Voor het winnen van een prijs met Scatters moeten er minimaal 2 van deze symbolen gedraaid worden. Het zijn niet alleen de losse prijzen voor de Scatter symbolen die interessant zijn, maar ook de free spins die hier gewonnen kunnen worden. Als je namelijk minimaal 3 Scatters op de rollen weet te draaien zal je 15 free spins winnen om de rollen gratis mee te kunnen laten draaien. Op basis van je laatste inzet kun je zo verschillende prijzen winnen, die allemaal een uitbetaling keer 3 op zullen leveren. Ook tijdens de free spins zijn de Wild symbolen van Lovely Lady uiteraard aanwezig en kunnen deze ook hier weer zorgen voor verhoogde kansen op het winnen van geldprijzen.

Gokfunctie

Als je tijdens het draaien van de rollen bij Lovely Lady een prijs hebt weten te winnen zal je direct de kans krijgen om deze te verhogen. In een geheel vrijblijvend gokspel zal je namelijk kunnen gokken op een speelkaart. Daarbij kan er gekozen worden voor een kleur, maar ook voor een soort kaart. De gok die je waagt wordt standaard gedaan op basis van de prijs die je gewonnen hebt, maar dit is geen verplichting. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om hier maar een deel van te gebruiken om mee te gokken. Als je kiest voor gokken op kleur en je wint, dan zal de inzet die je tijdens het gokspel geplaatst hebt verdubbeld worden. Heb je gewonnen door een juiste gok te wagen op de soort speelkaart die gedraaid zou worden, dan krijg je een verviervoudiging van de geplaatste inzet.

Gratis Lovely Lady online spelen

Iedereen die liever eerst gratis Lovely Lady wilt spelen kan bij het online casino uitstekend terecht zonder enige verplichtingen. Als je gratis wilt gaan spelen kan dit namelijk zonder account en direct met een virtueel speeltegoed, waarmee je uiteraard geen risico loopt om een verlies te lijden. Als je gratis gaat spelen kun je alle functies van Lovely Lady gewoon gebruiken. Spelen met gratis inzetten is dus niet alleen interessant voor je plezier, maar ook om het spel vooraf eens een keer te oefenen.

Online voor geld inzetten plaatsen

Ga je liever direct voor het winnen van geld met een eigen account? In dat geval zal je natuurlijk voor het draaien wel moeten bepalen met welke inzet je wilt gaan spelen. Dit kun je per draai aanpassen, waarbij uiteraard wel rekening gehouden moet worden met de geldende limieten van Lovely Lady. Om in te kunnen zetten zal je bij deze videoslot de bet knop moeten gebruiken om het aantal munten te bepalen. Je zal hiermee altijd komen tot een minimale inzet van 10 cent en maximaal kan er een bedrag van 10 euro op de rollen van Lovely Lady worden gedraaid.