HomeGokkast - Lucky Coin

Spelen met echt geld

Iedereen heeft wel eens het nodige geluk en dat is wat bedoeld wordt met deze Lucky Coin videoslot. Met een gelukmunt die centraal staat is dit spel in Chinese sferen zeker uniek om gespeeld te worden. Je kunt bij deze slotmachine dan zowel grafisch gezien als geluidstechnisch rekenen op een uitstekende spelafhandeling. Om winst te kunnen maken heeft ontwikkelaar Amatic bij Lucky Coin 5 rollen toegevoegd en zijn er per draai 15 symbolen te zien om mee te gaan winnen. Dit betekent voor jou dat je meerdere symbolen van een soort op de rollen in een combinatie zal moeten zien te draaien, die gevormd kunnen worden op een totaal van 10 vaste winlijnen. Winsten worden bij deze Lucky Coin videoslot alleen uitbetaald als je een combinatie start vanaf op rol 1 en deze loopt over meerdere aaneengesloten rollen. Omdat er met alle symbolen winst gemaakt kan worden is het niet te doen op de prijzen naast de rollen weer te geven. Dit is dan ook de reden dat je bij Lucky Coin eenvoudig een prijzentabel kunt openen via de P knop van je toetsenbord of door deze bovenin bij deze gokkast aan te klikken.

Wild symbolen

Op de rollen van Lucky Coin kan er als symbool een Chinese dame gedraaid worden. Zij is zeer belangrijk, omdat zij binnen dit spel een dubbele functie dient te vervullen. Allereerst wordt deze dame gebruikt om een eigen combinatie van symbolen te vormen en daarmee prijs binnen te halen. Voor jou betekent dit dat je 2 of meer van deze symbolen op een winlijn van links naar rechts moet draaien om een uitbetaling te kunnen krijgen. Anderzijds is dit symbool ook beschikbaar als een Wild en kan deze alle andere symbolen vervangen, met uitzondering van de Scatter symbolen. Dankzij deze extra functie zal je meer kansen op winst krijgen, omdat combinatie uiteraard veel eenvoudiger af kunnen worden gerond. Voor iedere combinatie die je met de Wild weet te behalen geldt bovendien ook nog eens dat er hogere prijzen gewonnen zullen worden. Bij Lucky Coin zullen al deze combinaties namelijk direct verdubbeld aan je tegoed toe worden gevoegd.

Scatters en free spins

Ondanks het feit dat de Wild symbolen veel kunnen betekenen zijn het niet alleen deze symbolen die voor extra kansen op winst kunnen zorgen. Ook de gouden gelukmunten die gedraaid kunnen worden zijn namelijk als extra weergegeven. Je kunt deze symbolen bij Lucky Coin namelijk draaien als Scatters, wat betekent dat deze met minimaal 2 of meer symbolen willekeurig op de rollen een prijs op zullen kunnen leveren. Anderzijds zal je naast je prijs ij 3 Scatters of meer op de rollen van Lucky Coin ook nog eens een totaal van 15 free spins ontvangen om mee te spelen. Als je de free spins gaat draaien zal je zien dat er geheel gratis prijzen behaald kunnen worden, waarbij jouw laatste inzet altijd als uitgangspunt genomen zal worden. Winnende combinaties die tijdens deze modus bovendien op de rollen verschijnen zullen hun prijs altijd uitbetalen met een vermenigvuldiger van maar liefst 3 keer.

Gokfunctie

Als je Lucky Coin gaat spelen kun je onderin bij deze speelautomaat een gamble knop aanzetten. Als je een prijs wint zal hierdoor automatisch een vrijblijvend gokspel geopend worden om de gewonnen prijs mee te kunnen verhogen. Het gebruik van de gamble knop is ook direct na het winnen van een prijs mogelijk en op deze manier uiteraard geheel vrijblijvend. Als je in het gokspel terecht komt zal alles draaien om de speelkaart die je in beeld te zien krijgt. Jij moet namelijk een inzet plaatsen van je hele gewonnen prijs of een deel ervan om meer te kunnen winnen. Tijdens de gokfunctie van Lucky Coin is het de bedoeling dat je voorspelt welke kleur of soort de kaart zal zijn die uiteindelijke omgedraaid zal gaan worden. Voorspel je dit juist, dan win je een prijs. Dit zal een verdubbeling zijn bij de juiste kleur en je prijs wordt keer 4 uitgekeerd als je de soort juist hebt weten te raden.

Gratis Lucky Coin online spelen

Diegene die graag gratis Lucky Coin zou willen spelen is bij een Amatic casino uiteraard aan het juiste adres. Als je gratis wilt spelen heb je namelijk geen account nodig, wat betekent dat je geheel anoniem het spel in de browser kunt openen en kunt gaan spelen. Als je kiest voor een gratis inzet heb je natuurlijk geen risico op verliest, waardoor je de spelregels van Lucky Coin optimaal zal kunnen oefenen. Anderzijds kun je de rollen van deze speelautomaat natuurlijk ook gewoon voor je plezier laten draaien.

Online voor geld inzetten plaatsen

Alle spelers die voor geld inzetten willen gaan plaatsen bij Lucky Coin kunne natuurlijk ook altijd op een zeer eenvoudige manier aan de slag gaan. Hoofdregel daarbij is natuurlijk wel dat je een eigen account nodig hebt en ook zal moeten beschikken over speeltegoed om mee aan de slag te gaan. Net als bij iedere videoslot geldt ook bij Lucky Coin voor het plaatsen van een inzet dat er een limiet gesteld is. Zo moet je bij dit spel altijd minimaal spelen met een bedrag van 10 cent per draai en is er een maximale inzet mogelijk van 10 euro om mee te spelen.