HomeGokkast - Magic Forest

Spelen met echt geld

Spelen op de Magic Forest videoslot is een lust voor het oog en kan zeker ook een lus zijn voor je portemonnee. Bij dit spel kun je namelijk tal van hoge prijzen binnen halen door te spelen met een totaal van 5 rollen. Op iedere rol zal je bij deze Magic Forest gebruik kunnen maken van 3 symbolen. Voor iedere draai betekent dit uiteraard dat er altijd 15 symbolen aanwezig zijn om de prijzen mee in de wacht te kunnen gaan slepen. Om een prijs uitgekeerd te kunnen krijgen dien je als speler zoveel mogelijk combinaties te vormen van soortgelijke symbolen op de maximaal 20 winlijnen die je hiervoor zal kunnen gebruiken. Combinaties dienen bij Magic Forest gedraaid te worden van links naar rechts en mogen uiteraard niet worden onderbroken door andere symbolen. Dit betekent dat je alleen een uitbetaling kunt winnen als je een combinatie draait op aaneengesloten rollen. Wil je vooraf weten welke prijzen je kunt winnen? De prijzentabel, die je kunt openen boven in het spel of door de P knop van je toetsenbord, zal direct laten zien welke prijs je ontvangt als je een bepaalde combinatie van symbolen op een winlijn bij deze speelautomaat laat verschijnen.

Thema uitvoering Magic Forest

Iedere draai die je doet op deze Magic Forest videoslot heeft alles te maken met een magisch bos. Een kabouter die hier leeft gaat op zoek naar het klavertje 4 en komt daarbij allerlei bijpassende elementen tegen. Qua symbolen kun je de kabouter op de rollen verwachten, maar wordt er ook gebruik gemaakt van lieveheersbeestjes, paddenstoelen en hoefijzers. Daarnaast kunnen winsten bij Magic Forest ook binnen worden gehaald door gebruik te maken van de 9, 10, J, Q, K en A als symbolen. Als je in gaat zetten zijn het natuurlijk niet alleen de grafische elementen die het spelen spannend zullen maken, maar kun je iedere draai ook rekenen op geheel bijpassende geluiden.

Extra symbolen en functies

Als het gaat om extra functies zit je bij deze Magic Forest videoslot wel goed. Bij dit spel wordt er namelijk gebruik gemaakt van de kabouter als Wild symbool. Dit betekent dat deze in staat zal zijn om alle andere symbolen te vervangen, met uitzondering van de Scatter symbolen. Met het Wild symbool zal je reguliere symbolen in een combinatie makkelijker kunnen completeren, maar kun je ook een combinatie langer maken en zo meer prijzengeld pakken. Anderzijds kun je er bij deze Magic Forest videoslot ook voor zorgen dat de Wilds zelf een prijs uitkeren aan je tegoed. Hiervoor zal je minimaal 2 Wild symbolen in een combinatie moeten zien te draaien. Naast de Wilds van dit spel kun je ook rekenen op Scatter symbolen. Hiermee kun je winnen vanaf 2 symbolen zonder dat je een winlijn zal moeten volgen. Anderzijds zal je bij 3 of meer van deze symbolen 10 free spins ontvangen om mee te gaan spelen. Prijzen die je hierbij weet te winnen worden uitgekeerd op basis van de laatste inzet zonder dat je er geld voor kwijt zal zijn. Bovendien is er voor iedere juiste combinatie die tijdens de free spins gevormd wordt bij Magic Forest ook nog eens een vermenigvuldiger aanwezig van maar liefst 3 keer en kun je ook tijdens deze modus direct extra free spins winnen met 3 Scatters.

Gokken voor dubbel of vierdubbel geld

Het wagen van een gokje kan bij deze Magic Forest videoslot erg interessant zijn door de aanwezigheid van een extra gokspelletje. Hiermee kun je een gewonnen prijs verhogen als je de juiste kleur of soort van een speelkaart weet te raden. Om in het gokspel terecht te kunnen komen na het winnen van een prijs kun je de GAMBLE knop gebruiken. Je kunt tijdens dit spel je hele prijs gaan gebruiken, maar hebt ook de mogelijkheid om hier maar een deel van als inzet te gaan plaatsen. Als je wint met de juiste kleur krijg je bij Magic Forest direct je inzet keer 2 en bij een juiste gok op soort zal je inzet keer 4 uit worden gekeerd aan je tegoed. Na een winst mag je het nog eens proberen of terug keren naar het basisspel en bij een verlies ben je uiteraard je inzet geheel kwijt.

Inzetlimieten bij Magic Forest

Voor het plaatsen van een inzet met eigen geld moet je bij een online casino een saldo beschikbaar hebben in je eigen account. Als je dit hebt kun je bij dit spel bepalen hoeveel geld je speelt door gebruik te maken van de LINES en BET knop. Uiteraard moet je er wel rekening mee houden dat er inzetlimieten bepaald zijn, wat in dit geval betekent dat je met minimaal 10 cent per draai aan de slag zal moeten gaan. Anderzijds kun je ook hogere inzetten plaatsen en is er een maximale inzet mogelijk van 10 euro per speelronde.