HomeGokkast - Magic Idol

Spelen met echt geld

Hoewel je bij het spelen van deze videoslot op basis van de naam wellicht een X Factor thema verwacht heeft dit spel daar echter niets mee te maken. Toch wil dit natuurlijk niet zeggen dat deze Magic Idol gokkast niet leuk is om te spelen, want ook hier worden voldoende kansen op winst geboden. Als je dit spel gaat spelen moet je weten dat er altijd gedraaid zal worden met een totaal van 5 rollen. Hierop zijn er per rol 3 symbolen weergegeven, wat jou de kans geeft om met 15 symbolen tegelijk naar een winst te werken. Als je Magic Idol gaat spelen is je doel zoveel mogelijk van dezelfde soort symbolen te draaien in een combinatie voor een uitbetaling. Winnen kan hiervoor op 10 winlijnen, die je van links naar rechts op zoveel mogelijk aaneengesloten rollen zal moeten zien te vullen. Tijdens het spelen van dit spel zijn alle symbolen die gedraaid kunnen worden beschikbaar om een prijs mee te winnen. De prijzentabel die je bovenin het spel of via de snel toets op je toetsenbord kunt openen zal dan ook altijd direct overzicht bieden. Per symboolsoort kun je hierin voor Magic Idol namelijk altijd meteen zien welke combinatie je moet draaien om een bepaalde prijs uit te laten betalen.

Scatters en free spins

Tijdens het spelen van Magic Idol zal je al snel verrast zijn dat er tussen de vele symbolen geen Wild aanwezig is. Toch zal je prijzen eenvoudig kunnen winnen met een ander extra symbool. Het Magic Idol symbool dat je kunt draaien is bij deze gelijknamige videoslot namelijk gebruikt als een Scatter. Dit wil zeggen dat je prijzen kunt winnen als je deze op minimaal 3 willekeurige posities van de rollen weet te draaien. De prijzen die je met de Scatters kunt behalen staan echter niet vast, maar worden bepaald aan de hand van het aantal symbolen en de inzet die je op dat moment speelt. Naast de prijs die je krijgt voor 3 Scatters of meer zal je ook altijd meteen 15 free spins toegekend krijgen. De rollen zal je hiermee gratis kunnen laten draaien, waarbij je dus geen geld in hoeft te leveren van je tegoed om prijzen toch op basis van je laatste inzet uitbetaald te kunnen krijgen. Als je tijdens het draaien van de free spins bij Magic Idol een prijs weet te winnen is deze niet alleen gratis, maar wordt deze ook nog eens uitbetaald met een vermenigvuldiger van maar liefst 3 keer. Bovendien kan je tijdens deze modus door ook weer minimaal 3 Scatters te draaien gelijk 15 extra spins ontvangen om mee te spelen.

Gokfunctie

Spelen is bij Magic Idol uiteraard altijd leuk, omdat er heel wat mooie prijzen gewonnen kunnen worden. Toch zijn deze prijzen niet het enige, want ook een gokfunctie dient zich bij dit spel aan om gebruikt te worden. Spelen met deze gokfunctie is niet verplicht, maar kan uiteraard wel zeer winstgevend zijn. Direct nadat je een prijs gewonnen hebt krijg je via de gamble knop namelijk de kans om een gokspel te openen met daarin een speelkaart weergegeven. Jij moet voorspellen wat voor kleur of soort kaart er gedraaid gaat worden, waarvan je de voorgaande uitslagen bovendien rechtsboven in dit spel terug zal kunnen vinden. Als je het gokspel gaat spelen kun je zelf vooraf bepalen of je de hele gewonnen prijs hiervoor wilt gebruiken of slechts een deel ervan in wilt zetten. Als je dat gedaan hebt krijg je bij Magic Idol natuurlijk direct de mogelijkheid om een keuze te maken. Wanneer je een keuze maakt voor rood of zwart, en dit blijkt de juiste te zijn, zal je zien dat de prijs die je hebt ingezet verdubbeld zal worden. Heb je om soort gegokt en de juiste uitslag voorspeld voor harten, ruiten, schoppen of klaveren? In dat geval zal je de prijs die je hebt ingezet keer 4 uitbetaald zien worden.

Gratis Magic Idol online spelen

Om gratis Magic Idol te kunnen spelen zal je uiteraard altijd eerst naar een online casino met de software van Amatic moeten navigeren. Als je daar bent aanbeland zal je zonder registratie direct een kijkje kunnen nemen in het spelassortiment om een inzet te gaan plaatsen. Als je het spel opent krijg je daarbij namelijk direct een virtueel speeltegoed toegevoegd en kun je in gaan zetten alsof je voor echt geld aan de slag bent gegaan. Zodra je gaat draaien kun je de spelregels leren kennen, waardoor het gratis spel uiteraard uitstekend is om Magic Idol te oefenen. Anderzijds is het natuurlijk ook 24 uur per dag en 7 dagen in de week mogelijk om op deze videoslot voor je plezier inzetten te gaan plaatsen.

Online voor geld inzetten plaatsen

Mocht je niet willen oefenen, maar direct voor geld aan de slag willen gaan, dan is deze mogelijkheid te bereiken met een eigen account. Vanaf je eigen speeltegoed kun je bij Magic Idol direct aan de slag gaan om een winst te behalen met een inzet naar keuze. Uiteraard zal je jezelf daarbij met je inzet wel moeten houden aan de geldende inzetlimieten. Voor het plaatsen van een inzet zal je bij Magic Idol alleen de bet knop nodig hebben om het aantal te spelen munten te bepalen. Net als bij vele Amatic gokkasten zal je hierdoor minimaal 10 cent en maximaal 10 euro als inzet kunnen spelen.