HomeGokkast - Magic Owl

Spelen met echt geld

Zoals de naam van deze gokkast Magic Owl al weet te verraden staat de uil bij dit spel in het middelpunt van de belangstelling. Met dit thema en de indeling van het spel kunnen wij vooraf al zeggen dat je bij Magic Owl zeer zeker een unieke slot aan zal gaan treffen. Als je op dit spel je inzetten gaat plaatsen doe je dat namelijk altijd op 5 rollen met maar liefst 4 symbolen per rol. Dit houdt in dat er iedere draai 20 symbolen weer worden gegeven en je daarmee verschillende prijzen binnen zal kan halen. Dat er gebruik gemaakt wordt van meer symbolen per draai als standaard wil natuurlijk ook zeggen dat je een hoger aantal winlijnen zal kunnen genieten. Het is dan ook niet voor niets dat Amatic bij deze videoslot voor maar liefst 50 winlijnen gekozen heeft. Als je op deze lijnen een winst wilt kunnen behalen zal je ervoor moeten zorgen dat de rollen gevuld worden met zoveel mogelijk soortgelijke symbolen. Uitbetalingen worden daarbij alleen gegeven voor combinaties vanaf de eerste rol op aaneengesloten rollen bij Magic Owl. De prijzentabel die je kunt openen zal uiteraard uitsluitsel bieden over de combinaties die je kunt draaien om een prijs te winnen.

Wild symbolen

Om het spelen van Magic Owl spannender te maken heeft Amatic er bij dit spel voor gekozen om een magische dame te kiezen als Wild symbool. Hiermee zal je alle andere symbolen van dit spel kunnen vervangen, met uitzondering van de Scatters. Dit betekent dat je makkelijker winsten zal kunnen behalen, omdat niet winnende combinaties dankzij deze Wilds alsnog compleet zullen kunnen komen. Anderzijds kun je ook een combinatie van symbolen die wel winst opleveren langer maken en zal je hiervoor uiteraard dan ook een hogere prijs kunnen ontvangen. Niet alleen de vervangende functie van de Wild bij Magic Owl is interessant, maar ook als eigen symbool kun je hiermee prijzen winnen. Om een reguliere prijs met de Wild te kunnen behalen zal je dan ook minimaal 3 symbolen van links naar rechts op een winlijn moeten laten verschijnen.

Scatters en free spins

Tijdens het spelen van Magic Owl zal je niet alleen de Wild kunnen gebruiken als extra symbool, maar kan er ook gebruik gemaakt worden van Scatters. Als je namelijk 3 Scatter symbolen willekeurig op de rollen laat verschijnen zal je direct een prijs aan je saldo toegevoegd krijgen. Met de Scatter symbolen ben je dus nooit verplicht om één van de winlijnen bij dit spel te volgen. Naast je prijs die je bij 3 Scatter symbolen ontvangt zal je bij Magic Owl ook altijd direct 5 free spins toegekend krijgen. Dit betekent dat je de rollen gratis zal kunnen laten draaien, waarbij jouw laatste inzet voor het uitkeren van prijzen als uitgangspunt genomen zal worden. Free spins kunnen alleen gewonnen worden tijdens het hoofdspel en dus niet tijdens het spelen van deze modus zelf. Bijzonder is wel dat tijdens de free spins kansen verbeterd zullen worden door de Wild. Deze zal namelijk samensmelten met de uil en zo meer kansen geven om een winlijn af te ronden, omdat er minder symbolen gedraaid zullen worden.

Gokfunctie

Zodra je het bij het draaien van de rollen voor elkaar gekregen hebt om een winst te draaien zal je de mogelijkheid hebben om gebruik te maken van een gokfunctie. Dit betekent dat je de gamble knop onderin het spel geheel vrijblijvend aan kunt klikken om een gewonnen prijs daar in een speciaal spel te gebruiken als inzet. Als je het gokspel gaat spelen zal je nooit verplicht zijn om de hele prijs te gebruiken, want ook deze prijs mag voor een inzet meerdere malen gehalveerd worden. Tijdens het spelen van deze game is het de bedoeling dat je een keuze maakt voor een speelkaart die in beeld weergegeven wordt. Je kunt een keuze maken op basis van de kleur, maar ook de soort kaart die je denkt dat er gedraaid gaat worden bij Magic Owl. Als je de juiste kleur gekozen hebt krijg je de geplaatste inzet direct dubbel terug en bij de juiste keuze op het gebied van de soort zal er een verviervoudiging van de inzet plaatsvinden.

Gratis Magic Owl online spelen

Iedereen die liever eerst eens gratis Magic Owl spelen wilt kan dit doen door geheel vrijblijvend bij een online casino aan de slag te gaan. Dit betekent dus dat je geen account nodig zal hebben, maar deze speelautomaat direct met een gratis speeltegoed zal kunnen gaan spelen. Als je gratis gaat spelen kun je hier uiteraard uitstekend je voordeel mee doen. Je kunt namelijk naast spelen voor je plezier ook gewoon in gaan zetten om de spelregels te oefenen voordat je wel met echt geld aan de slag gaat.

Online voor geld inzetten plaatsen

Iedere speler die van plan is om winst te maken zal bij Magic Owl aan de slag moeten gaan met eigen speelgeld. Als je dit doet kun je op deze gokautomaat zowel het aantal winlijnen als munten instellen om het bedrag dat gespeeld moet worden te bepalen. De instellingen die je kunt doen zullen zorgen voor een minimale inzet van 10 cent. Maximaal kan er op de rollen van Magic Owl met een bedrag van 10 euro per draai gespeeld gaan worden.