HomeGokkast - Mermaids Gold

Spelen met echt geld

De naam van deze videoslot Mermaids Gold kondigt uiteraard al direct aan dat de prijzen die je hier kunt winnen geheel draaien om de aanwezige zeemeermin. Het blauwe uiterlijk van dit spel doe je dan ook direct wanen in het water, waardoor het qua spelbeleving al direct goed zal zitten. Bij deze Mermaids Gold videoslot wordt er gebruik gemaakt van 5 rollen en zijn er per draai 15 symbolen te zien om prijzen mee te winnen. Dit betekent dat je iedere draai als doel zal hebben om met dit aantal symbolen zoveel mogelijk combinaties te vormen, die uiteraard uit symbolen van eenzelfde soort zullen moeten bestaan. Om te kunnen winnen met deze symbolen zijn er bij Mermaids Gold in totaal 10 winlijnen toegevoegd. Jij zal deze als speler moeten zien te vullen van links naar rechts, waarbij een combinatie dus altijd gestart zal moeten worden vanaf rol 1. Tijdens het spelen van deze slotmachine zal je alle prijzen die gewonnen kunnen worden terug kunnen vinden in de prijzentabel. Zo heb je vooraf, maar ook tijdens het spelen, altijd een overzicht van de symbolen die je bij Mermaids Gold in een combinatie nodig hebt om een winst te kunnen behalen.

Wild symbolen

Zoals gezegd speelt de zeemeermin die je bij Mermaids Gold kunt draaien zeer zeker wel parten om winst te kunnen maken. In dit geval is zij beschikbaar in een dubbele rol, wat voor jou als speler zeer zeker gunstig uit zal kunnen pakken. Allereerst kun je er bij Mermaids Gold op rekenen dat je met de zeemeermin eigen combinaties kunt vormen om een prijs te winnen. Dit betekent dat je minimaal 2 van deze symbolen nodig zal hebben om een prijs in de wacht te kunnen slepen. Uiteraard moet je deze symbolen altijd draaien in een combinatie van links naar rechts. Anderzijds mag je de zeemeermin van Mermaids Gold gebruiken als een Wild symbool. Je kunt haar in dat geval gebruiken om andere symbolen te vervangen, waardoor winsten uiteraard eenvoudiger tot stand zullen komen. Combinaties kunnen hierdoor namelijk gecompleteerd worden, maar ook worden verlengd voor hogere prijzen. Naast de hoge kansen zal je met de Wild van dit spel bovendien altijd betere winsten behalen. Alle prijzen die je weet te vormen door middel van het Wild symbool zullen namelijk standaard verdubbeld uit worden betaald.

Scatters en free spins

Het goud dat je in deze blauwe zee kunt winnen zal uiteraard verstopt moeten zitten in de schatkist die je als symbool kunt draaien. Deze is bij Mermaids Gold beschikbaar als een Scatter en kan winsten opleveren zonder dat er een verplichting is om een winlijn te volgen. Als je minimaal 2 van deze Scatters draait op willekeurige posities zal er al een prijs gewonnen worden. Verder kun je er bij Mermaids Gold ook op rekenen dat je bij 3 Scatters of meer voorzien zal worden van maar liefst 10 free spins om mee te spelen. Deze worden afgehandeld op basis van je laatste inzet, maar dan uiteraard wel zonder dat het spel geld van je tegoed af zal schrijven. Als je tijdens het spelen van de free spins het voor elkaar weet te krijgen om een prijs te behalen zal deze standaard keer 3 uitbetaald worden. Bovendien zullen 3 of meer Scatters tijdens deze modus ervoor zorgen dat je meteen weer voorzien wordt van 10 extra free spins.

Gokfunctie

Om het gokspel van Mermaids Gold te kunnen gaan spelen zal je de gamble knop onderin bij dit spel nodig gaan hebben. Je kunt deze van te voren aanklikken, maar er ook voor kiezen om deze geheel vrijblijvend te gebruiken na het behalen van een winst. Met de prijs die je voor een combinatie gewonnen hebt zal je een gokje kunnen wagen op een speelkaart. Daarbij kun je de hele prijs als inzet gaan gebruiken, maar ook met een deel van de prijs die je gewonnen hebt spelen is toegestaan. Als je gaat gokken doe je dit op de kleur rood of zwart, maar ook gokken op klaveren, harten, ruiten of schoppen is toegestaan. Het risico dat je neemt zal namelijk bepalen welke prijs er gewonnen kan worden. Bij een winst op kleur krijg je namelijk de inzet keer 2 en bij een winst met een gokje op de soort kaart zal je een verviervoudiging ontvangen van de prijs die je hebt ingezet tijdens deze gokfunctie van Mermaids Gold.

Gratis Mermaids Gold online spelen

Gratis Mermaids Gold spelen is natuurlijk altijd mogelijk, wat betekent dat je bij een online casino geen enkele verplichtingen zal hebben. Om te beginnen moet je weten dat je geen account nodig hebt om direct het spelassortiment te kunnen laden en met gratis tegoed aan de slag te gaan. De spelregels die je normaalgezien ook zou moeten volgen bij het spelen voor echt geld zijn uiteraard ook bij de gratis variant van kracht. Hierdoor kun je Mermaids Gold altijd oefenen of natuurlijk ook gewoon voor je plezier een inzet gaan plaatsen op de rollen van dit spel.

Online voor geld inzetten plaatsen

Wil je direct met geld gaan spelen om winst te kunnen behalen? In dat geval zal je bij Mermaids Gold je inzet moeten bepalen door middel van de bet knop. Hiermee kun je namelijk instellen welk aantal munten er op de rollen van het spel gespeeld dient te worden. Als je in gaat zetten zal je met deze knop altijd uit gaan komen op een minimale inzet van 10 cent. Voor de spelers die liever met meer geld aan de slag gaan is het mogelijk om een maximale inzet te plaatsen tot een bedrag van 10 euro per speelronde.