HomeGokkast - Merry Fruits

Spelen met echt geld

Het spelen van deze Merry Fruits videoslot kan in vele opzichten toch wel als hilarisch worden ervaren. Bij deze slotmachine draait alles namelijk om verschillende stukken fruit op een feestje, waarvoor ontwikkelaar Amatic de symbolen uiteraard geheel heeft uitgedost. Grafisch gezien zal het spelen van deze gokkast geen enkele probleem zijn en ook spanning zal niet ontbreken dankzij de bijpassende geluidseffecten bij dit spel. Als je op deze Merry Fruits videoslot in gaat zetten zal je zien dat er gebruik gemaakt wordt van 5 rollen en dat je daarop 3 symbolen per rol aan kunt treffen. Met deze symbolen kun je winsten vormen door er zoveel mogelijk in een soortgelijke combinatie van links naar rechts op een winlijn te draaien. Hiervoor zijn er bij deze Merry Fruits slot in totaal 20 winlijnen aanwezig. Omdat er gebruik gemaakt wordt van heel wat verschillende symbolen zal je ook verschillende prijzen in de wacht kunnen slepen. De prijzentabel die je kunt openen zal hier uiteraard uitsluitsel over bieden.

Wild symbolen

Spelen wordt bij Merry Fruits spannender gemaakt door de extra's die je op de rollen kunt genieten. Dit spel is ingericht als een echte fruitautomaat, waardoor ook de 7 als symbool natuurlijk niet kan ontbreken. Deze is bij Merry Fruits ingericht als showpresentator en vervult hiermee een dubbele rol. Allereerst zal je de 7 als symbool kunnen gebruiken om een eigen prijs mee te winnen. Wanneer er namelijk minimaal 3 van deze symbolen op een winlijn staan zal je al een prijs uitgekeerd krijgen. Het is daarbij natuurlijk wel de bedoeling dat je een combinatie weet te vormen van links naar rechts. Naast de prijzen die je los kunt behalen kan de 7 ook gebruikt worden als een Wild symbool. Dit betekent dat je met dit symbool alle andere symbolen van Merry Fruits zal kunnen vervangen, met uitzondering van de Scatters. Combinaties van reguliere symbolen kunnen hiermee worden afgerond, maar ook worden verlengd en hogere prijzen opleveren in een combinatie. Bovendien kun je met de Wild de maximale prijs behalen, omdat deze op alle posities van de rollen gedraaid kan worden.

Scatters en free spins

Het is bij deze Merry Fruits videoslot niet alleen de Wild die interessant is, maar ook de Scatter zal op een eenvoudige manier prijzen op kunnen leveren. Als je dit spel speelt kan je het Scatter symbool terug vinden in de vorm van de feestelijke ster. Bijzonder is dat je met dit symbool niet verplicht bent om een winlijn te volgen, maar dat deze een prijs op kan leveren vanaf iedere willekeurige positie. Om het tot een prijs te schoppen zal je daarvoor wel minimaal 3 Scatter symbolen op de rollen moeten laten verschijnen. De prijzen die je met de Scatters van Merry Fruits kunt winnen zijn niet geheel vooraf bepaald. Deze hangen namelijk af van het aantal Scatter symbolen dat gedraaid is en met welke inzet je op dat moment op de rollen van de speelautomaat aan het spelen bent.

Gokfunctie

Als je onderin bij dit spel in het rijtje met knoppen kijkt zal je al snel zien dat er ook een Gamble knop aanwezig is. Met deze knop kun je, na het winnen van een prijs, een gokspel openen om de prijs die je hebt gewonnen te verhogen. Je kunt daarbij de hele prijs als inzet gebruiken, maar ook meerdere malen een halvering toepassen is toegestaan voor je inzetten. Als je eenmaal in het gokspel terecht gekomen bent is het de bedoeling dat je een gokje waagt op de aanwezige speelkaart. Daarbij kan er gewonnen worden door in te zetten op kleur, maar ook door een soort kaart aan te wijzen. Als je wint door de juiste kleur te kiezen zal er een verdubbeling van de prijs die je ingezet hebt plaats gaan vinden. Heb je de juiste soort kaart gekozen, dan zal je direct een verviervoudiging van de door jou gewonnen prijs ontvangen.

Gratis Merry Fruits online spelen

Het spelen van Merry Fruits is natuurlijk erg leuk en kan toch ook winstgevend zijn. Toch ben je niet verplicht om met eigen geld aan de slag te gaan en kun je dus ook geheel gratis gaan spelen. Als je op dit spel aan de slag wilt met gratis tegoed kan dat zonder account en direct in de browser op de site van een online casino. Je kunt Merry Fruits gratis spelen om het spel te leren kennen, maar natuurlijk ook om de rollen geheel voor je plezier te laten draaien.

Online voor geld inzetten plaatsen

Als je van plan bent om online voor echt geld je inzetten te gaan plaatsen zal je bij deze Merry Fruits videoslot altijd de mogelijkheid hebben om het aantal winlijnen en munten zelf te bepalen. Uiteraard is het wel van belang dat je hierbij rekening houdt met de geldende inzetlimieten, waarmee je dus ook op basis van je budget zelf zal kunnen bepalen welke bedragen er gespeeld worden. Als je in gaat zetten zal dit dan ook bij Merry Fruits altijd zijn met een minimale inzet van 10 cent en kan er maximaal een bedrag van 10 euro op de rollen van deze gokautomaat gespeeld gaan worden.