HomeGokkast - Party Time

Spelen met echt geld

Wanneer je als speler in gaat zetten op deze Party Time gokkast zal het als een waar feestje aanvoelen. Alle symbolen die je op de rollen van deze gokkast terug kunt vinden wijzen er dan ook op dat je als jarige de rollen gaat laten draaien. In totaal wordt er bij Party Time gespeeld op 5 rollen per draai en zal je iedere keer 15 symbolen kunnen gebruiken om geld mee te winnen. De bedoeling is hierbij dat je meerdere symbolen van een soort in een combinatie draait, waarbij je de combinatie altijd zal moeten starten vanaf de eerste rol op aaneengesloten rollen. Bij Party Time wordt er geen gebruik gemaakt van winlijnen, maar zijn er winmanieren toegevoegd. Hierdoor maken de posities van de symbolen niet uit, zolang deze maar vanaf de eerste rol in een combinatie aan elkaar gedraaid worden. Dankzij de all ways win functie van Party Time zal je winsten op vele manieren kunnen behalen en zijn er hoge kansen op een prijs te winnen aanwezig. In de prijzentabel van deze gokkast zal je dan ook uiteraard altijd kunnen zien welke prijzen er gewonnen worden als je een speciale combinatie weet te behalen.

Vermenigvuldiger symbolen

Bij het spelen van deze Party Time videoslot is er geen Wild symbool aanwezig, maar is er toch aan een bijzonder symbool gedacht. Je zou jezelf bijna echt jarig voelen door de vermenigvuldiger die op de rollen van dit spel gedraaid kan worden. Met het 2X symbool kun je namelijk een verdubbeling van je prijzen winnen, waarvoor dit symbool alleen maar op de rollen zal moeten verschijnen. Het is daarbij natuurlijk wel de bedoeling dat er ook een winnende combinatie van symbolen op de rollen van Party Time aanwezig is om daadwerkelijk een uitbetaling te kunnen doen.

Scatters en free spins

Met het logo dat bij Party Time op de rollen gedraaid kan worden heb je bij dit spel direct de Scatter gevonden. Met het Scatter symbool zal je kunnen winnen vanaf alle willekeurige posities zonder dat de symbolen op aaneengesloten rollen moeten komen te staan. De prijzen die je wint hangen daarbij uiteraard altijd af van zowel je inzet als het aantal symbolen dat je gedraaid hebt. Het zijn met de Scatters niet alleen de prijzen die interessant zijn, maar ook de free spins die gewonnen kunnen worden. Als je 3 Scatter symbolen weet te draaien zal je direct 7 free spins aan je tegoed toegevoegd krijgen. Heb je 4 Scatters gedraaid, dan gaat het om 10 free spins en bij 5 Scatter symbolen zal je 15 free spins krijgen om te spelen. Tijdens de free spins kun je op basis van je laatste inzet de rollen zonder geld laten draaien en toch prijzen winnen.

Gokfunctie

Hou je van kaarten, dan zal je ook bij deze Party Time videoslot een kans krijgen om met een speelkaart aan de slag te gaan. Als je op de rollen van dit spel een prijs gewonnen hebt kun je onder in het rijtje met knoppen namelijk een gamble knop vinden. Deze kun je gebruiken om een gokje te wagen op kleur, maar ook op soort. Als je een gokje gaat wagen doe je dit altijd met je laatst gewonnen prijs. Hierbij ben je niet verplicht om de hele prijs te gebruiken, maar is het ook toegestaan om slechts een deel hiervan in te gaan zetten. Zodra je bepaald hebt welk bedrag er tijdens het gokspel van Party Time gespeeld moet worden kun je kiezen voor rood, zwart, harten, ruiten, schoppen of klaveren. Als je een juiste gok waagt op kleur zal je hiermee een verdubbeling van de geplaatste inzet winnen. Heb je juist gegokt op de soort van de kaart, dan wordt de ingezette prijs verviervoudigd.

Gratis Party Time online spelen

Spelers die het liefst gratis Party Time online zouden willen spellen hebben deze mogelijkheid uiteraard altijd zonder daarbij een account nodig te hebben. Je kunt dit spel namelijk altijd direct spelen met een gratis speeltegoed, waardoor je geen enkel risico zal hebben om geld te verliezen. Als je gratis gaat spelen kun je dit doen om twee verschillende redenen. Je kan natuurlijk voor je plezier aan de slag gaan, maar ook oefenen om later winst te kunnen gaan maken als je wel een keer voor echt geld je inzetten op Party Time wilt gaan plaatsen. De keuze hiervoor is natuurlijk aan jou.

Online voor geld inzetten plaatsen

Om een winst te kunnen behalen en uit te kunnen laten betalen zal je bij Party Time natuurlijk wel voor echt geld aan de slag moeten gaan. Als je met een eigen tegoed wilt gaan spelen kan dat alleen als je een account hebt bij een casino dat gebruik maakt van Amatic software. Als dit het geval is kun je binnen de limieten zelf bepalen welke bedragen er gespeeld moeten worden. Voor Party Time geld dat je met de bet knop altijd minimaal uit zal komen op een inzet van slechts 1 cent en er maximaal gespeeld kan worden met 10 euro per draai.