HomeGokkast - Roman Legion

Spelen met echt geld

Een legioen van Romeinen staat direct op de achtergrond van deze videoslot klaar om ten strijde te trekken. Bij deze Roman Legion videoslot is het bovendien niet alleen de achtergrond van het spel dat geheel in stijl is, maar ook de symbolen die je kunt vinden bij deze slot zijn veelzeggend. Verder heeft ontwikkelaar Amatic er ook uitstekend voor weten te zorgen dat de spanning er goed in komt te zitten door de toegepaste geluidseffecten. Bij Roman Legion wordt er altijd gespeeld op 5 rollen en zijn er per rol 3 symbolen te zien om mee te gaan winnen. Iedere draai heb je hierdoor de beschikking over 15 symbolen, waarmee je zoveel mogelijk combinaties van soortgelijke symbolen zal moeten zien te worden. Om een winnende combinatie tot uitbetaling te laten komen zijn er bij Roman Legion 10 winlijnen aanwezig, die je moet zien te vullen van links naar rechts. De prijzen die je op deze manier binnen kunt halen zal je bij deze slot altijd terug kunnen vinden in de prijzentabel. Deze kan geopend worden met de P knop van je toetsenbord of bovenin het spel.

Wild symbolen

Kansen op winst zijn er bij Roman Legion zeker wel aanwezig zeker wel als je kijkt naar alle extra's die je bij dit spel kunt genieten. Als je de strijdende Romein weet te draaien zal je namelijk direct een symbool met een dubbele rol gevonden hebben. Allereerst kun je deze gebruiken als reguliere symbool om prijzen mee te winnen. In dat geval zal je minimaal 2 soortgelijke symbolen op een winlijn moeten zien te draaien van links naar rechts. De andere functie die je van deze Romein kunt genieten is dat je deze kunt gebruiken als vervanger. Met de Wild functie zal je alle andere symbolen kunnen vervangen met uitzondering van de Scatters die al een eigen functie dienen te vervullen. Als je een reguliere combinatie van symbolen draait kan de Wild er dus voor zorgen dat deze gecompleteerd wordt. Anderzijds kun je een Wild bij Roman Legion ook aan een winnende combinatie toevoegen, waardoor je direct meer prijzengeld zal ontvangen.

Scatters en free spins

Het Scatter symbool van Roman Legion wordt gevormd door de Romein te paard. Deze is niet beschikbaar om prijzen mee te winnen, maar zal free spins opleveren. Om een totaal van 10 free spins te kunnen ontvangen zal je 3 of meer van deze Scatter symbolen op willekeurige posities van de rollen moeten zien te draaien. De free spins worden daarna direct gespeeld op basis van je laatste inzet en uiteraard zonder dat er daarbij geld van je tegoed in zal worden gehouden. Als je de free spins bij Roman Legion gaat spelen zal je zien dat voor de Wild hierbij een speciale functie geldt. Alle Wilds die gedraaid worden zullen tijdens de free spins namelijk continu op hun plaats vastgehouden worden en zullen zo de kansen op het behalen van een winst meteen doen stijgen.

Gokfunctie

Wanneer je op de rollen van Roman Legion een winst behaald hebt kun je twee dingen doen. Je kunt de prijs direct uitkeren aan je saldo en verder spelen in het hoofdspel, maar je kunt ook gebruik maken van de gamble knop onderin het spel. Als je deze knop gebruikt kom je in een gokspel terecht, waar je de gewonnen prijs direct zal kunnen verhogen door een gokje. Hiervoor kan je de hele prijs gebruiken, maar is het ook mogelijk om een deel daarvan als inzet tijdens het gokspel te gebruiken. In het gokspel draait alles om een speelkaart die in beeld is. Hiermee kun je winnen door te gokken op kleur of op soort. Als je de juiste kleur weet te raden zal je de inzet die je hierbij geplaatst hebt verdubbeld aan je saldo toegevoegd krijgen. Heb je gegokt op soort en daarmee gewonnen? In dat geval zal je een verviervoudiging van die geplaatste inzet toegekend krijgen.

Gratis Roman Legion online spelen

Je bent als speler nooit verplicht om direct voor geld in te gaan zetten. Wil je gratis Roman Legion spelen, dan kan dat namelijk ook gewoon zonder daarvoor een account nodig te hebben bij een online casino. Als je gratis Roman Legion gaat spelen zal je met virtueel geld alle functies uit kunnen proberen en zo de spelregels optimaal kunnen leren kennen. Anderzijds kun je de rollen natuurlijk ook zonder enige verplichting gewoon voor je plezier laten draaien.

Online voor geld inzetten plaatsen

Op het moment dat je er echt voor gaat om winst te maken is het natuurlijk belangrijk dat je een eigen speeltegoed beschikbaar hebt. Bij Roman Legion staat het aantal winlijnen vast op 10 en kun je bepalen welk bedrag er gespeeld moet worden met de bet knop. Hiermee stel je namelijk in welk aantal munten er van je tegoed tijdens een draai moet worden afgehaald. Als je gaat spelen zal de minimale inzet op de rollen van Roman Legion altijd 10 cent per draai zijn. Heb je een hoger budget en wil je met meer geld gaan spelen? De maximale inzet die geplaatst kan worden is een bedrag van 10 euro.