HomeGokkast - Royal Unicorn

Spelen met echt geld

Terug in de middeleeuwen komen we door middel van Amatic terecht in dit verhaal over de eenhoorn. Tijdens het spelen van Royal Unicorn zal je dan ook niet alleen het dier tegenkomen, maar ook allerlei verschillende koninklijke symbolen om mee te gaan winnen. Als je op deze Royal Unicorn videoslot gaat spelen zullen inzetten altijd geplaatst moeten worden op 5 rollen. Op iedere rol zijn 3 symbolen te zien, waarmee gewonnen kan worden op een totaal van maar liefst 20 winlijnen. Om op de winlijnen van Royal Unicorn een uitbetaling te kunnen winnen moet je zoveel mogelijk soortgelijke symbolen in een combinatie zien te draaien. Op deze manier zal je winst maken als je de combinatie weet te starten vanaf rol 1 en deze vanaf daar op meerdere aaneengesloten rollen zal komen te staan. Doordat er bij Royal Unicorn gebruik gemaakt wordt van veel verschillende symbolen zal je zien dat er ook heel wat prijzen gewonnen kunnen worden. Een overzicht hiervan is daarom altijd terug te vinden in de vorm van een prijzentabel. Daarin zie je per symboolsoort alle combinaties die je kunt vormen op een winlijn om een prijs uit te laten betalen aan je tegoed.

Wild symbolen

Gezien het feit dat de eenhoorn het meest belangrijke symbool is bij Royal Unicorn is deze natuurlijk ook beschikbaar met een bijzondere functie. Allereerst moet je weten dat je deze eenhoorn kunt gebruiken om prijzen mee te winnen in verschillende combinaties. Winnen kan namelijk als je minimaal 2 van deze symbolen op een winlijn weet te draaien, die uiteraard ook van links naar rechts op de rollen moeten komen te staan. De andere functie van de eenhoorn is dat je deze als Wild symbool zal kunnen gebruiken. Met de Wild functie wordt het voor dit symbool mogelijk om alle andere symbolen te vervangen, met uitzondering van de Scatters. Hierdoor kunnen winsten makkelijker behaald worden en kun je heel wat mooie prijzen aan je saldo toe laten voegen. Winnen kan zowel door een combinatie te completeren als door deze te verlengen om zo meer geld te pakken.

Scatters en free spins

Het Scatter symbool dat je bij Royal Unicorn kunt draaien wordt gevormd door het symbool met BONUS daarop vermeld. Als je 3 van deze symbolen weet te draaien op de rollen 2, 3 en 4 zal je direct 7 free spins ontvangen om mee te spelen. De posities waarop je deze symbolen op deze rollen laat verschijnen zijn daarbij niet van belang. Voordat de free spins gespeeld gaan worden zal er een multi stacked symbool gekozen worden. Deze is als extra Wild symbool beschikbaar en kan bovendien op elkaar gedraaid worden om hele rollen met vervangende symbolen weer te laten geven. Tijdens de free spins zullen de prijzen die je wint uiteraard altijd uitgekeerd worden op basis van je laatste inzet, maar je zal daarvoor bij Royal Unicorn geen geld in moeten leveren.

Gokfunctie

Als je tijdens het spelen van Royal Unicorn een winnende combinatie weet te vormen zal je direct gebruik kunnen maken van de gokfunctie. Deze kun je activeren door middel van de gamble knop en kan bovendien geheel vrijblijvend gebruikt worden. Als je een gokje gaat wagen doe je dit altijd met de gewonnen prijs of met een deel daarvan. Gokken doe je op een speelkaart, waarvan je de kleur zal moeten zien te raden of moet gokken op de soort kaart die gedraaid gaat worden. Om je kansen te kunnen berekenen wordt er rechtsboven bij dit gokspel ook weergegeven welke kaarten er eerder al zijn gedraaid. Als je een gokje hebt gewaagd op kleur en je wint daarmee, dan zal je direct je prijs die je in hebt gezet verdubbeld zien worden. Kies je voor een gokje op soort? Dan zal je bij een winst de ingezette prijs met een vermenigvuldiger van 4 keer uitbetaald krijgen aan het tegoed.

Gratis Royal Unicorn online spelen

Niet alleen spelen voor echt geld, maar ook gratis Royal Unicorn spelen is een mogelijkheid. Om gratis aan de slag te kunnen gaan zal je uiteraard een casino moeten kiezen met de software van Amatic. Als je dit gedaan hebt kun je meteen een kijkje nemen in het spelassortiment en aldaar Royal Unicorn openen met een virtueel speeltegoed. Hiermee kun je oefenen om de spelregels te leren kennen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om de rollen van deze speelautomaat voor de nodige uurtjes vertier te laten draaien.

Online voor geld inzetten plaatsen

Om online voor geld in te zetten op deze Royal Unicorn videoslot zal je natuurlijk een account nodig hebben en eigen speeltegoed. Als je hierover beschikt kun je bij dit spel het aantal lijnen instellen en bepalen hoeveel munten er bij een draai gespeeld moeten gaan worden. Met de instellingen die je kunt plaatsen zal je binnen de limieten zowel een lage als hoge inzet kunnen neerzetten. Dit betekent een minimale inzet van 10 cent per draai en maximaal kan er gespeeld worden met een bedrag van 10 euro per speelronde.