HomeGokkast - Wild 7

Spelen met echt geld

Onder de vele fruitautomaten en videoslots die van Amatic online gespeeld kunnen worden is deze Wild 7 zeer zeker interessant te noemen. Bij deze slotmachine wordt namelijk gebruik gemaakt van bekende fruitsymbolen zoals je die ook kent van de klassieke gokkasten die je in het café zou kunnen spelen. Als je op deze Wild 7 videoslot aan de slag gaat kun je rekenen op hoge kansen op winst, wat allemaal voortkomt uit de vele combinaties die op de rollen gevormd kunnen worden. Hiervoor zijn er door de ontwikkelaar 10 winlijnen toegevoegd, die je zal moeten zien te vullen van links naar rechts op aaneengesloten rollen. Om op een winlijn van Wild 7 een uitbetaling te kunnen ontvangen zal je als speler meerdere symbolen van een gelijke soort in een combinatie moeten zien te draaien. De uitbetalingen die hiermee gewonnen kunnen worden zal je uiteraard terug kunnen vinden in een prijzentabel. Deze kun je openen door de P toets op je toetsenbord te gebruiken of door deze boven in het spel te openen.

Wild symbolen

Als het gaat om extra kansen op winst zal het je hieraan bij Wild 7 zeer zeker niet ontbreken. Bij deze videoslot wordt er namelijk gespeeld met de 7 als een Wild symbool. Dit wil zeggen dat deze in staat is om alle andere symbolen te vervangen met uitzondering van de Scatters die je kunt draaien. Als je meerdere reguliere symbolen draait, maar deze geen prijs opleveren, kan een Wild ervoor zorgen dat een combinatie alsnog compleet wordt een winst uitkeert. Anderzijds kun je ook een Wild symbool aan een winnende combinatie van symbolen toevoegen en zal je daarmee een hogere prijs kunnen winnen. Wild symbolen verhogen niet alleen je kansen op winst, maar zullen ook altijd hogere prijzen genereren. Als je bij Wild 7 een combinatie dankzij dit symbool af weet te ronden zal je namelijk altijd een verdubbeling van de gewonnen prijs ontvangen. Naast de vervangende functie van de Wild symbolen is het ook mogelijk om hiermee een losse winst te behalen. In dit geval betekent dit dat je minimaal 3 van deze symbolen op een winlijn moet draaien om daar een uitbetaling voor te ontvangen.

Scatters en free spins

Niet alleen de Wild symbolen kunnen er bij Wild 7 voor zorgen dat er makkelijker winsten behaald kunnen worden, maar ook met Scatters wordt het winnen van prijzen makkelijk gemaakt. Als je namelijk 3 Scatter symbolen of meer op de rollen draait zal je, zonder daarbij een winlijn nodig te hebben, direct een prijs aan je tegoed toegekend krijgen. Bij Wild 7 mogen de Scatters dus geheel op willekeurige posities gedraaid worden om zo toch een prijs uit te kunnen betalen. De prijzen die gewonnen kunnen worden staan deels vooraf vast, maar hangen af van het aantal Scatters dat je draait en de inzet waar je mee aan het spelen bent op dat specifieke moment.

Gokfunctie

Net als bij vele Amatic videoslots beschikt ook Wild 7 over een gokfunctie. Dit wil zeggen dat je na het winnen van een prijs geheel naar eigen inzicht een extra gokje zal kunnen wagen om je gewonnen prijs te verhogen. Als je gewonnen hebt zal je hiervoor op de gamble knop moeten klikken. Deze vind je terug aan de onderzijde van deze gokkast. Als je het gokspel gaat spelen doe je dit op basis van een speelkaart. Rechtsboven zie je welke kaarten eerder gezien zijn, waardoor je als speler meteen de kans hebt om een kansberekening te doen. Tijdens het gokspel kan er gewonnen worden met je hele prijs, maar ook met een deel daarvan. Je zal daarvoor moeten gokken op kleur om een verdubbeling te winnen als je het bij het juiste eind hebt, maar kunt ook een verviervoudiging winnen als je de soort kaart die gedraaid wordt juist hebt weten te voorspellen.

Gratis Wild 7 online spelen

De spelregels van Wild 7 zijn eenvoudig te begrijpen, waardoor spelen voor geld uiterst eenvoudig zal zijn. Toch als je liever voor je plezier wilt spelen of eerst gratis Wild 7 wilt oefenen is deze mogelijkheid online ook gewoon aanwezig. Je zal hiervoor naar de website van een Amatic casino moeten navigeren, waar je direct zonder account en risico op verlies aan de slag kunt met een virtueel speeltegoed. Aangezien de functies allemaal gelijk zijn zal je zo exact kunnen zien wat de bedoeling is als je wel voor echt geld in zou gaan zetten.

Online voor geld inzetten plaatsen

Spelen voor echt geld kan natuurlijk mooie winsten opleveren. Als je Wild 7 voor geld wilt spelen doe je dit altijd binnen vaste inzetlimieten. Hierdoor kun je altijd met een lage inzet aan de slag en zal het ook mogelijk zijn om met hogere bedragen te gaan spelen. Als je in gaat zetten doe je dit alleen door het aantal munten te bepalen met de bet knop, wat voortkomt uit het feit dat het aantal winlijnen van 10 vaststaat. Hiermee zal je bij Wild 7 uitkomen op een minimale inzet van 10 cent en kan er maximaal gespeeld worden met een bedrag van 10 euro op de rollen van deze online gokautomaat.