HomeGokkast - Wild Respin

Spelen met echt geld

Binnen het spelassortiment aan videoslot is deze Wild Respin zeer zeker populair. Niet alleen om de bekende fruitsymbolen die gedraaid kunnen worden, maar vooral om de vele kansen op winst die hier voor het oprapen liggen. Als je Wild Respin gaat spelen zal je zien dat er standaard gespeeld wordt op een totaal van 5 rollen. Daarop zijn per draai 5 symbolen te zien, wat betekent dat er 25 symbolen gebruikt kunnen worden om winst mee te behalen. Dit is echter nog niet alles, want ook het aantal winlijnen is flink hoger dan je wellicht gewend bent. Winsten kunnen bij Wild Respin namelijk gevormd worden op maar liefst 40 winlijnen. Als je op de winlijnen wilt kunnen winnen doe je dat door combinaties te vormen van meerdere soortgelijke symbolen. Deze moet je draaien van links naar rechts, waarbij een combinatie altijd gestart dient te worden vanaf de eerste rol en op aaneengesloten rollen moet komen te staan. Spelers die vooraf willen weten welke prijzen er horen bij de combinaties die je kunt vormen kunnen uiteraard altijd even een kijkje nemen in de prijzentabel.

Wild symbolen

De Wild symbolen die je bij Wild Respin op de rollen kunt draaien zijn uiteraard zeer belangrijk. Met deze Wild symbolen kun je namelijk alle andere symbolen vervangen, met uitzondering van de Scatters. Dit betekent dat je een niet winnende combinatie altijd met een Wild alsnog compleet zal kunnen maken, maar ook dat een combinatie die wel winst oplevert verlengd mag worden en zo voor meer prijzengeld zal zorgen. Omdat er bij Wild Respin voor dit symbool nog een extra functie geld is het vormen van eigen prijzen op een winlijn niet mogelijk. Als je namelijk een Wild symbool draait en op de eerste rol heb je minimaal 4 dezelfde symbolen staan zal de re-spin feature gestart worden. De posities van rol 1 zullen dan vastgezet worden en ook de Wild symbolen blijven op hun posities staan. Iedere gratis re-spin dat er weer prijzen gevormd worden zullen beloond worden met nog een re-spin. Deze feature eindigt uiteraard zodra je geen prijzen meer weet te draaien.

Scatter prijzen

Zoals hierboven ook al aangegeven zijn er niet alleen Wild symbolen op deze speelautomaat te vinden, maar kunnen er ook Scatters gedraaid worden. Deze worden op de rollen van Wild Respin weergegeven als een ster. Met de Scatter symbolen zal je niet verplicht worden om een winlijn te volgen om toch te kunnen winnen. Hiervoor zal je minimaal 3 soortgelijke symbolen op de rollen van het spel moeten zien te draaien. Als je dit lukt zal je een prijs uitgekeerd krijgen, die geheel afhankelijk is van je inzet. Uiteraard wordt de prijs ook hoger als er meer Scatters op de rollen van Wild Respin verschenen zijn.

Gokfunctie

Nadat je een prijs wint heb je een vrijblijvende mogelijkheid om deze te verhogen. Je kunt bij Wild Respin namelijk gebruik maken van een gokfunctie met een speelkaart. Om deze te activeren zal je onderin tussen de knoppen de gamble knop aan moeten klikken. Hiermee wordt een gokspel geopend waar je een keuze moet maken voor welke kleur of soort kaart er gedraaid wordt. Om je alvast een beetje op weg te helpen zal deze keuze makkelijker gemaakt worden doordat eerder gedraaide kaarten ook in beeld terug te vinden zijn. Voordat je een keuze maakt is het nog wel belangrijk om te weten dat je de hele prijs niet verplicht in hoeft te zetten, maar dat het ook een mogelijkheid is om slechts een deel van je prijs als inzet te gebruiken. Als je bij het gokspel van Wild Respin wint door in te zetten op de kleur van de kaart wordt deze inzet verdubbeld. Hogere prijzen kun je winnen door een soort te kiezen. Als je hiermee wint krijg je de inzet namelijk keer 4 als prijs aan je tegoed uitgekeerd.

Gratis Wild Respin online spelen

Om gratis Wild Respin online te kunnen gaan spelen zal je uiteraard eerst een Amatic casino op moeten zoeken. Als je daar bent beland kun je geheel anoniem zonder account met een gratis speeltegoed aan de slag om winst te maken. Zodra je gratis gaat spelen zal je geen risico hebben op verlies en kun je dus geheel voor je plezier met dit spel aan de slag gaan. Aan de andere kant is de mogelijkheid om gratis te spelen natuurlijk ook ideaal voor spelers die wel met echt geld aan de slag willen gaan. Hierdoor zijn de spelregels namelijk geheel vooraf te oefenen.

Online voor geld inzetten plaatsen

Zodra je van plan bent om winst te gaan maken zal je bij Wild Respin uiteraard wel vanaf een account moeten gaan spelen. Met je eigen speeltegoed kun je verschillende winsten behalen door eerst te kiezen welk aantal winlijnen er actief moet zijn. Anderzijds is het ook mogelijk om een keuze te maken voor het aantal munten dat gespeeld wordt, wat je kunt bereiken door de bet knop te gebruiken. Als je gaat spelen zal je hiermee altijd uitkomen op een minimale inzet van 10 cent en mag er maximaal met een bedrag van 10 euro op de Wild Respin rollen gespeeld gaan worden.