HomeGokkast - Wild Shark

Spelen met echt geld

Vanaf het eerste moment dat je deze videoslot opent lijkt het of je in een aquarium terecht gekomen bent. Allerlei bijzondere vissen en dieren zijn hier namelijk te vinden als symbolen. De blauwe achtergrond van dit spel en de bijpassende symbolen hebben er bij Wild Shark bovendien voor weten te zorgen dat je het thema iedere draait optimaal zal kunnen beleven. Je kunt hier spelen op 5 rollen, waarop je per rol bovendien ook nog eens 4 symbolen terug zal gaan vinden. Dit betekent dat je elke draai van 20 symbolen gebruik zal kunnen maken om je prijzen mee binnen te halen. Om te winnen heeft Amatic er bij Wild Shark voor gekozen om gebruik te maken van maar liefst 50 winlijnen. Je kunt hierop prijzen pakken met combinaties van soortgelijke symbolen, die je daarvoor wel van links naar rechts zal moeten zien te draaien. Als je een prijs uitgekeerd wilt kunnen krijgen moet een lijn natuurlijk wel altijd gevolgd worden op aaneengesloten rollen. Met de vele symbolen die je bij Wild Shark kunt draaien zijn uiteraard heel wat prijzen te winnen. Als je klikt op de P toets van je toetsenbord of bovenin het spel zal je de prijzentabel kunnen laten weergeven. Hierin zie je per symboolsoort precies welke aantallen je nodig zal hebben om een uitbetaling te kunnen ontvangen.

Wild symbolen

Aangezien het spel Wild Shark heet zal je de haai natuurlijk ook als symbool kunnen draaien. Deze is daarom bij deze slotmachine toepasselijk genoeg gebruikt als een Wild symbool. Hiermee kun je geen eigen winsten behalen, maar zal je de Wild wel kunnen gebruiken om andere combinaties makkelijker tot een uitbetaling te laten komen. De Wild symbolen van Wild Shark vervangen namelijk alle andere symbolen met uitzondering van het bonussymbool. Combinaties van reguliere symbolen kunnen hierdoor gecompleteerd worden en ook worden verlengd om zo meer geld te kunnen pakken. Bijzonder is dat je bij dit spel de Wild symbolen ook bovenop elkaar zal kunnen draaien. Hierdoor kunnen hele rollen met Wild symbolen gevuld worden en kun je zo meerdere winlijnen tegelijkertijd completeren om een uitbetaling te winnen.

Scatters en free spins

De Scatters die je bij Wild Shark kunt draaien worden gevormd door de bonussymbolen. Als je 3 van deze symbolen willekeurig op de rollen 2, 3 of 4 weet te draaien zal je een prijs uitgekeerd krijgen. Daarnaast kun je met deze Scatters bovendien ook rekenen op 5 free spins, waarmee je uiteraard gratis prijzen zal kunnen winnen. Alle prijzen worden zonder geld inzet namelijk gewonnen op basis van het bedrag dat je als laatste gespeeld hebt op de rollen van dit spel. Tijdens het spelen van de free spins kun je wel Scatters draaien, maar worden geen extra spins gewonnen. Je moet dus eerst altijd alle free spins op hebben gespeeld en terug zijn gekeerd naar het basisspel om deze nog eens te kunnen starten.

Gokfunctie

Direct na het winnen van een prijs zal je bij Wild Shark altijd een gokje kunnen gaan wagen. Tijdens het gokspel kun je namelijk de hele prijs inzetten om mee te winnen, maar ook een deel voor het wagen van een gokje gebruiken. Als je de gokfunctie van Wild Shark wilt kunnen starten kan je dat doen door gebruik te maken van de gamble knop. Deze vind je onder in het spel terug in het rijtje met knoppen. Eenmaal in het gokspel aanbeland zal je zien dat het met je prijs de bedoeling is dat je een gokje gaat wagen op een speelkaart. Je kunt hierbij gokken op de juiste kleur, maar ook op soort in gaan zetten. Wanneer je de goede kleur hebt geraden wordt er hierbij direct een verdubbeling van het ingezette bedrag toegepast. Anderzijds zal je een verviervoudiging ontvangen van je inzet als je de soort van de speelkaart juist hebt weten te voorspellen.

Gratis Wild Shark online spelen

Om gratis Wild Shark online te kunnen gaan spelen zal je om te beginnen eerst naar een casino met de software van Amatic moeten navigeren. Eenmaal op de website aanbeland kun je anoniem zonder account gaan spelen door het spel in het spelassortiment te openen. Het virtuele speeltegoed dat je krijgt kun je uiteraard gebruiken om te spelen voor je plezier, maar ook als je Wild Shark eerst online wilt kunnen oefenen is het spelen met gratis geld natuurlijk ideaal. Alle functies zijn hetzelfde en kun je jezelf op deze manier dus altijd eerst uitstekend eigen maken.

Online voor geld inzetten plaatsen

Voor iedereen die winst wilt kunnen maken is er het goede nieuws dat dit bij Wild Shark met ieder budget wel mogelijk zal zijn. Om te beginnen moet je weten dat je binnen de limieten altijd minimaal 10 cent nodig zal hebben om te kunnen spelen op de rollen van dit spel. Als je het aantal munten aanpast kun je bovendien maximaal uitkomen op een bedrag van 10 euro om mee te spelen. Het aantal munten en winlijnen bepaald uiteraard de winst die je met een draai bij Wild Shark zal kunnen behalen.