HomeGokkast - Wild Stars

Spelen met echt geld

Tijdens het spelen van deze Wild Stars videoslot van Amatic is het uiteraard de bedoeling dat je zoveel mogelijk geld weet te winnen. Deze kansen zijn ook zeker aanwezig, waarvoor je binnen het thema bovendien gebruik zal kunnen maken van allerlei fruitsymbolen. Ook als het gaat om de geluiden die tijdens het spelen van Wild Stars te horen zijn zal het je niet zomaar aan iets ontbreken. Bij dit spel wordt er gespeeld op 5 rollen en zijn er per draai 15 symbolen zichtbaar om winnende combinaties mee te gaan vormen. Een winnende combinatie zal moeten bestaan uit meerdere soortgelijke symbolen, die gedraaid kunnen worden op 10 winlijnen. Prijzen worden bij Wild Stars alleen uitgekeerd als je een combinatie hebt weten te starten vanaf de eerste rol van links naar rechts. Uiteraard is het daarbij een vereiste dat deze een winlijn volgt op meerdere aaneengesloten rollen tegelijk. De prijzen die voor een combinatie op een winlijn beschikbaar zijn zal je uiteraard eenvoudig af kunnen lezen in de prijzentabel. Deze laat per symboolsoort precies de aantallen zien die je voor het winnen van een prijs nodig hebt.

Wild symbolen

Zoals de naam van dit spel al aangeeft zullen de sterren die je als symbolen kunt draaien uitgerust zijn met een Wild functie. Dit betekent voor Wild Stars dat je alle andere symbolen in het spel zal kunnen vervangen om een winst te behalen. Je kunt hiermee dus combinaties van reguliere symbolen alsnog compleet maken, maar ook een combinatie langer maken om zo meer geld te winnen behoort tot de mogelijkheden. Tijdens het spelen van Wild Stars kunnen de Wild symbolen op elkaar gedraaid worden. Je kunt dus hele rollen met Wilds bedekken om zo meerdere lijnen tegelijk te completeren. Als er een rol geheel voorzien is van Wild symbolen zal er bij dit spel bovendien direct altijd een gratis re-spin gedraaid worden. De sterren blijven op hun positie staan en kunnen vanaf daar nogmaals gratis kansen geven op het winnen van verschillende prijzen.

Gokfunctie

Wat we inmiddels natuurlijk al wel gewend zijn van Amatic is dat je altijd de kans hebt om een gokspel te openen nadat je een prijs gewonnen hebt. Dit kun je handmatig doen via de gamble knop onderin het spel, maar ook door deze knop standaard te activeren. Hierdoor zal het gokspel na het behalen van een winst namelijk direct actief worden. Als je het gokspel geopend ziet worden zal je een speelkaart in beeld te zien krijgen. Jij moet als speler op deze speelkaart gokken door aan te geven welke kleur dat jij denkt dat de kaart is, maar kunt ook gokken op de soort van de kaart. Een gokje wagen doen je bij Wild Stars tijdens het gokspel altijd met je gewonnen prijs. Daarbij ben je niet verplicht de hele prijs te gebruiken natuurlijk, maar ook deels met deze winst aan de slag gaan is een optie. Wanneer je een inzet bepaald hebt kun je de gok gaan wagen. Je kunt hiermee op kleur een verdubbeling winnen en zal je inzet verviervoudigd zien worden als je de soort kaart juist geraden hebt. Zodra je wint kun je het nog een keer proberen om je prijzen te verhogen, maar kun je ook terug keren naar het basisspel om daar de rollen weer te laten draaien.

Gratis Wild Stars online spelen

Wil jij gratis Wild Stars spelen, omdat je niet direct het risico wilt hebben om geld te verliezen. Jij kunt als speler geheel anoniem aan de slag gaan zonder daarvoor ook maar een account aan te moeten maken. Als je Wild Stars gratis wilt gaan spelen krijg je tijdens het laden namelijk direct een virtueel speeltegoed toegekend. Gratis spelen kun je doen voor je plezier, maar natuurlijk ook om het spel vooraf eens flink te oefenen. Tijdens het gratis spel zijn alle functies namelijk gelijk aan het spel dat je wel voor geld zou kunnen gaan spelen. Als je dus later van plan bent om wel met echt geld aan de slag te gaan zou een keer een rondje oefenen zeer zeker niet overbodig zijn. Zowel gratis spelen als inzetten voor geld is bij een Amatic casino natuurlijk 24 uur per dag en 7 dagen in de week mogelijk.

Online voor geld inzetten plaatsen

Wanneer je mee wilt kunnen gaan spelen voor de winst zal je bij Wild Stars natuurlijk een eigen speeltegoed moeten hebben om mee in te gaan zetten. Het aantal winlijnen waarop je bij dit spel zal moeten spelen staat vast, wat betekent dat je alleen het aantal munten in zal kunnen stellen. Als je gaat spelen zal je hiermee minimaal uit gaan komen op een bedrag van 10 cent om de rollen mee te laten draaien. Spelers die liever met een hoge inzet spelen kunnen bij Wild Stars maximaal een bedrag van 10 euro als inzet op de rollen instellen.