HomeGokkast - Wolf Moon

Spelen met echt geld

De mooie witte wolf en die je in deze prachtige omgeving tegen kunt komen staat in dit spel centraal. Als je bij Wolf Moon aan de slag gaat met een inzet zal je al direct vanaf het openen zien dat er heel wat kansen op winst te vinden zijn. Als je in gaat zetten kun je namelijk winnen op een totaal van 5 rollen, waar bij er geen 3 maar 4 symbolen per rol gebruikt worden. Iedere draai zal je tijdens het spelen van dit spel 20 symbolen te zien krijgen om winst mee te maken. Je kunt deze gebruiken om te draaien in een combinatie van soortgelijke symbolen op een totaal van maar liefst 40 winlijnen. Als je winst wilt kunnen maken moet je en combinatie op een winlijn altijd draaien op aaneengesloten rollen. Daarbij moet je er bovendien altijd rekening mee houden dat je een combinatie zal moeten starten vanaf de eerste rol in dit spel. Om je een beeld te geven van alle prijzen die je bij Wolf Moon binnen kunt halen is er natuurlijk een prijzentabel aanwezig. Per symboolcombinatie kun je hierin exact zien welke prijs je krijgt als deze op een winlijn gedraaid wordt. Je kunt de prijzentabel bovenin het spel openen, maar ook door op de P toets van je toetsenbord te klikken.

Wild symbolen

Aangezien dit spel geheel in het teken staat van de wolf heeft ontwikkelaar Amatic ervoor gekozen deze als Wild symbool te gebruiken. Met de Wolf als Wild kun je bij Wolf Moon alle andere symbolen vervangen met uitzondering van de Scatters. Dit betekent dat winsten makkelijker behaald kunnen worden, omdat de wolf in staat is om combinaties van reguliere symbolen alsnog te completeren. Anderzijds kun je de Wild ook toevoegen aan een winnende combinatie en zal je op die manier een hogere prijs toegekend krijgen. Wild symbolen kunnen bij dit spel op elkaar gedraaid worden, wat natuurlijk betekent dat je hele rollen als Wild kunt gebruiken en meerdere lijnen tegelijkertijd compleet zal kunnen krijgen. Tijdens het spelen van Wolf Moon is de Wild niet alleen beschikbaar als vervanger, maar ook om eigen combinaties mee te vormen. Dit betekent dat je als je minimaal 3 Wilds op de rollen weet te draaien ook een uitbetaling zal kunnen ontvangen. Uiteraard moet deze combinatie wel altijd van links naar rechts een winlijn weten te volgen.

Scatters en free spins

Het Scatter symbool dat je bij Wolf Moon kunt draaien wordt aangeduid met het bonussymbool. Je kunt deze gebruiken om losse winsten te behalen, waarvoor je minimaal 3 van deze symbolen nodig zal hebben. Om een prijs met de Scatters uitgekeerd te kunnen krijgen zal je deze niet op een winlijn moeten draaien, maar mogen deze binnen deze gokkast verschijnen op alle voorkomende posities. Naast de prijzen die met deze Scatters behaald worden zal je bovendien ook altijd direct worden voorzien van 5 free spins. Op basis van je laatste inzet zal je, zonder daarbij een geldbedrag in te moeten zetten, gratis prijzen kunnen gaan winnen op de rollen. Uiteraard kun je ook tijdens de free spins genieten van het Wild symbool en zijn er tijdens deze modus ook gewoon Scatters aanwezig. Als je tijdens deze spins dan ook 3 Scatters of meer weet te draaien zal je ook weer direct 5 extra spins aan je tegoed toegevoegd krijgen.

Gokfunctie

Een gokje wagen is natuurlijk interessant voor iedereen en dat is dan ook al eigenlijk wat je doet als je op de rollen van Wolf Moon aan de slag gaat. Een extra kans om geld te winnen wordt geboden direct nadat je op de rollen van dit spel een prijs behaald hebt. Met de gewonnen prijs, of een deel hiervan, kun je namelijk een gokje wagen op een speelkaart. Dit kun je doen in het gokspel door eerst na het winnen van je prijs op de gamble knop te klikken. Zodra je op deze knop geklikt hebt zal je een kaartspel te zien krijgen. Hierbij kun je kiezen voor de kleur rood of zwart, maar is het ook mogelijk om in te zetten op soort. In dat geval zal je kunnen kiezen uit harten, ruiten, klaveren of schoppen. Als je wint met een inzet op kleur zal je een verdubbeling krijgen van de prijs die je in hebt gezet. Win je door in te zetten op de soort kaart die in beeld zal komen, dan krijg je bij Wolf Moon direct een verviervoudiging van deze inzet toegekend aan je tegoed. Uiteraard mag je deze gok na een winst nog eens wagen, maar ben je ook in de mogelijkheid om een prijs te nemen en terug te keren naar het hoofdspel.

Gratis Wolf Moon online spelen

Spelers die liever eerst gratis Wolf Moon willen spelen kunnen altijd bij een online casino terecht. Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen in de week zonder account dit spel openen en gratis spelen op de momenten dat het jou uitkomt. Heel veel mensen spelen gratis voor hun plezier, maar ook als je van plan bent om wel met echt geld in te gaan zetten kan gratis inzetten gunstig zijn. Hierbij heb je namelijk geen risico op verlies, maar kun je wel vooraf eerst alle spelregels van deze videoslot leren kennen.

Online voor geld inzetten plaatsen

Wil jij niet gratis spelen, maar direct meedingen naar het behalen van een winst? In dat geval zal je uiteraard Wolf Moon voor geld kunnen gaan spelen. Als je voor geld in gaat zetten moet je weten dat je op deze videoslot het aantal winlijnen dat gebruikt moet worden in zal kunnen stellen en dat je de mogelijkheid hebt om het aantal munten te kiezen. Dit kun je doen met de lines en de bet knop. Als je aan de slag gaat zal je met deze knoppen de minimale inzetten en maximale inzetten natuurlijk wel moeten naleven. Voor Wolf Moon geldt dat er altijd minimaal gespeeld wordt met 10 cent en er maximale inzetten geplaatst kunnen worden van 10 euro per speelronde.